Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ευαγγ. Κάββαλος:«:..Οι πολίτες έχουν & μνήμη και κρίση, γνωρίζουν & αξιολογούν»

Νέα απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων 
Με αφορμή τις νέες ανακοινώσεις του κου Μαγιάκη και της παράταξής του,   ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Ευάγγελος Κάββαλος έχει να υπογραμμίσει τα εξής:
Θα περιμέναμε από τον κ. Μαγιάκη να πει ένα «μπράβο» στη Διοίκηση και στα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, που μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να ξεμπλοκάρουν και να δρομολογήσουν την υλοποίηση σημαντικών έργων για το Δήμο, τα περισσότερα των οποίων χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους οι οποίοι εξοικονομήθηκαν μέσα από τη χρηστή διοίκηση.     
Αντίθετα, συνεχίζει τον κατήφορο της υποκρισίας και του λαϊκισμού.
Προλαβαίνουμε τον κ. Μαγιάκη και τον ενημερώνουμε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα εκτός από τα έργα στο Σωρό και στις Εργατικές Κατοικίες θα εκτελούνται έργα στο Πολύδροσο, στον Άγιο Θωμά, στο Κέντρο, στην περιοχή του Βορρέ, ώστε να προγραμματίσει και τις επόμενες προεκλογικές επισκέψεις του.
 Όσο και αν σας δυσαρεστεί κ. Μαγιάκη, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει μέχρι την τελευταία ημέρα να υλοποιεί το πρόγραμμά της για το οποίο την ψήφισαν οι πολίτες, να δημιουργεί σύγχρονες υποδομές και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.                                             
                                 € ●► ◄►  « »  ▲▼    $    €   $  ▲▼◄► € « » $  ▲▼ « » ◄► ●► €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου