Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Διατακτικές επιταγές σε ευπαθείς συμπολίτες μας ενόψει των εορτών

   Γ. Πατούλης: Το πνεύμα των Χριστουγέννων  
δεν είναι μόνο γιορτινό, είναι πάνω από όλα ανθρώπινο
Ο Δήμος Αμαρουσίου με κοινωνική ευαισθησία, σεβασμό και αλληλεγγύη στέκεται και φέτος έμπρακτα στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.
Σε ειδική εκδήλωση στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης παρέδωσε διατακτικές επιταγές σε 106 συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αξίας έκαστη 233 ευρώ, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους σε τρόφιμα και γλυκά για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. 
Ο κ. Πατούλης έδωσε στους συμπολίτες μας τις εγκάρδιες ευχές του για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, υπογραμμίζοντας ότι «το πνεύμα των Χριστουγέννων  δεν είναι μόνο γιορτινό, είναι πάνω από όλα ανθρώπινο και θέλει αυτές τις ημέρες να εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας με πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς εκείνους που δοκιμάζονται.
Με κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό, στεκόμαστε στο πλευρό σας και σας υπόσχομαι ότι από όποια θέση και εάν βρίσκομαι θα συνεχίσω να εργάζομαι για τη δημιουργία καλύτερων και αποτελεσματικότερων κοινωνικών υποδομών, που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας των πολιτών.»   

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπύρος Σταθούλης, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου.

                                      €   ●► « » ◄ ▼▲  $  €  $  ●►  ▲▼◄ « » ●► €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου