Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής «Οι Μνήμες» στο Δημαρχείο Αμαρουσίου


Στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής με θέμα «Οι Μνήμες μας» που φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, τιμώντας και συγχαίροντας τους καλλιτέχνες για τις δημιουργίες τους.
Περιηγούμενος στην έκθεση από την καλλιτέχνη Μάρα Σεραφετινίδου, ο κ. Πατούλης, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη δεξιοτεχνία και την έμπνευσή τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί και με μέσο έκφρασης τον καμβά να εξωτερικεύουν τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους.
«Το Μαρούσι είναι κοντά στους ανθρώπους του πνεύματος, της τέχνης και στηρίζουμε τα βήματά τους. Θέλουμε να τους φέρνουμε σε επαφή με το κοινό του Αμαρουσίου και να τους προσφέρουμε ευκαιρίες και κίνητρα για να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί και δραστήριοι» επισήμανε, επίσης, στον χαιρετισμό του.
Στην έκθεση συμμετείχαν, επίσης, οι καλλιτέχνες Γεωργία Κοκκίνη, Δώρα Ταράση, Νατάσα Πατέλη και η ομάδα URBAN ARTLAB.ATHENS της εικαστικού Ράνιας Καπελιάρη.
Παρόντες στη βραδιά των εγκαινίων ήταν, επίσης, 
ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Παναγιώτης Βραχνός
ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης, 
οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου κ.κ.:
Ρένα Χαλιώτη και Επαμεινώνδας Γαρδέλης & 
η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης - Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.
Την κ. Πατούλη, ξενάγησε στην έκθεση η καλλιτέχνης και διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας στον Δήμο Αμαρουσίου Μάρα Σεραφετινίδου, η οποία και δέχτηκε τα συγχαρητήρια για τις δημιουργίες της.
«Το έμψυχο δυναμικό του Δήμου Αμαρουσίου αποδεικνύει ότι έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του δημιουργικά. Συγχαίρουμε όλους τους δημιουργούς που συμμετέχουν στην όμορφη αυτή έκθεση και μας προσφέρουν μία μικρή γεύση από τις δυνατότητές τους. Η έκφραση μέσω της τέχνης είναι απελευθέρωση της ψυχής, διευρύνει τους ορίζοντες του ανθρώπου, του προσφέρει μία άλλη θέαση της ζωής. Ως Όμιλος στηρίζουμε την καλλιτεχνική έκφραση των συνανθρώπων μας σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ενώ τους προσφέρουμε ευκαιρίες για να έλθουν πιο κοντά στην τέχνη, να γνωρίσουν τους μεγάλους δημιουργούς και τις σύγχρονες καλλιτεχνικές τάσεις».
Η έκθεση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό θα φιλοξενείται μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου
με ωράριο λειτουργίας 10:30 – 13:00 και 17:30 – 20:00.

                                                           €   ●► « » ◄ ▼▲  $  €  $  ●►  ▲▼◄ « » ●► €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου