Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Εκδήλωση Μνήμης στα Μελίσσια για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας

Eπιμνημόσυνη δέηση και λειτουργία εις μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, χωροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσίων 

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Μικρασιατικός –Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού.
Ακολούθησε δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Μελισσίων.
Εν συνεχεία έγινε ομιλία από τον Καθηγητή και μέλος του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ» κ.  Αντώνη Παυλίδη στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ.  Μελισσίων και μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μικρά δεξίωση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκ μέρους του  Δημάρχου Πεντέλης  ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και οι κ.κ:
Τομπουλίδης Δημήτριος (πρώην Δήμαρχος Μελισσίων)κ Ηλίας Βιλιώτης (Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού Δήμου Πεντέλης), Σεβαστός Βορέας(Τοπικός Αντιδήμαρχος Μελισσίων), Παναγιώτης Μούστρης (Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Π.ΑΘ.»), Άγγελος Παλαιοδήμος (Πρόεδρος της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πεντέλης), 
οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άντα Μπούσουλα και Σταυρόπουλος Δημήτριος,
Δημήτρης Τσοκάνας(Διοικητής του στρατιωτικού Νοσοκομείου 414), 

οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ.  Γεώργιος Μαγιάτης και Νικόλαος Δροσάτος, 
ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Κανέλλος Γεωργόπουλος, 
η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πεντέλης κα Χρυσούλα Μπάμπου, 
η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, τα μέλη Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κ.κ. Νικόλαος Οικονομίδης και Θεμιστοκλής Μπαλάσκας, το μέλος Δ.Σ. Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πεντέλης κα Σέβη Πάχνη, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ. Νικήτας Δεσποτίδης εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων της πόλης και πλήθος κόσμου.
Την οργάνωση και επιμέλεια του Εορτασμού είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Γκατζόλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ.
                         ===============================================
                                                                  ●►€ « » $  ▲▼◄►

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου