Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Πράξη 3η: Σε σήριαλ εξελίσεται η κόντρα ΕΣΑΜ - Δήμου Αμαρουσίου

Γιάννης Νικολαράκος:Δεν είμεθα αμνοερίφια!!!
Γ. Πατούλης: Εχεις «μπερδέψει» τις ιδιότητές σου, Πρόεδρε...
«Το τελευταίο δελτίο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, είναι άλλη μια ατυχής προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την πλευρά του Δημάρχου, ο οποίος, κρίνοντας και από την τελευταία αποστροφή της ανακοίνωσής του, μάλλον θεωρεί ότι απευθύνεται σε αμνοερίφια.
Ο ΕΣΑΜ δεν έχει καμία αντιπαράθεση με τον Δήμο, ούτε θέσαμε τέτοιο ζήτημα. 
Εμείς πάντοτε επιδιώκαμε την συνεργασία και έμπρακτα έχουμε στηρίξει την Δημοτική Αρχή, σε κάθε θετική της πρωτοβουλία, βάζοντας πλάτη για όλα αυτά για τα οποία ο Δήμαρχος επαίρεται. 
Γιατί,  για να γίνουν οι «αναπλάσεις» και τα «μεγάλα έργα», εμείς επί χρόνια στα αποκλεισμένα από τρύπες, μπάζα και μεταλλικά τείχη καταστήματά μας, πληρώναμε και πληρώνουμε λειτουργικά έξοδα, χωρίς να έχουμε έσοδα, αναμένοντας αγόγγυστα την ολοκλήρωση των εργασιών που άλλοτε καθυστερούν και άλλοτε, όπως το υπόγειο παρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης, δεν λένε να τελειώσουν!
Δεν δεχόμαστε όμως ο Δήμαρχος να μας εμπαίζει και να μας χρησιμοποιεί με τέτοιο εξευτελιστικό τρόπο για την προσωπική προβολή της συζύγου του και τον εξωραϊσμό του πολιτικού της προφίλ. 
Εάν αυτή την συμπεριφορά επιφυλάσσει για όσους τον πλαισιώνουν, είναι δικαίωμά του και πρόβλημα αυτών που την δέχονται.
Είναι η τελευταία φορά που απαντούμε και δεν θα συμμετέχουμε άλλο σε αυτή την ανταλλαγή ανακοινώσεων που πλέον καταντά αστεία.
             Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Αντιπρόεδρος
     Γιάννης Νικολαράκος                                                                Λάμπρος Γενάρης»
                              =========================================
Με τη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, είναι φανερό ότι ο Πρόεδρος του ΕΣΑΜ έχει «μπερδέψει» τις ιδιότητές του.

Υπογράφει ως Πρόεδρος των εμπόρων της πόλης μας , αλλά  συμπεριφέρεται και εκδίδει ανακοινώσεις, χρησιμοποιώντας τη σφραγίδα του Συλλόγου και των ανθρώπων που τον τίμησαν, ως υποψήφιος Δήμαρχος.
Δεν έχουμε πρόβλημα με την κριτική που ασκεί, γιατί σε αυτή την κριτική απαντάμε με έργο.
Δεν θα συνεχίσουμε όμως έναν διάλογο από τον οποίο ο μόνος που εξυπηρετείται, είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες ενός και μόνου ανθρώπου, σε βάρος των συμφερόντων  της πόλης και του εμπορικού κόσμου της.
Παραμένουμε με συνέπεια κι ευθύνη κοντά στους εμπόρους του εμπορικού κέντρου του Αμαρουσίου, ολοκληρώνουμε σύντομα ένα έργο – πνοής, που θα αναζωογονήσει κατακόρυφα την τοπική αγορά, κι αφήνουμε στη μοναξιά του εκείνον που ακόμη δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει την «ταυτότητα» του.
                                                       Το Μαρούσι πάνω από όλα.
                                                                 ●►€ « » $  ▲▼◄► 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου