Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Εγκληματική πρόκληση του δημόσιου αισθήματος

Επειτα από το μπαράζ εγκληματικών ενεργειών σε βάρος ανυπεράσπιστων πολιτών, ο αναπληρωτής υπουργός «Προστασίας» του Πολίτη Νίκος Τόσκας έκανε μια σειρά από δηλώσεις που βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα. 
Στην υπόθεση του 88χρονου που προσπάθησε να αμυνθεί στην επίθεση των ληστών, επέρριψε ευθύνες στο... θύμα για την άμυνα που προέβαλε, λέγοντας δηκτικά ότι δεν πρέπει να γίνουμε «Φαρ Ουέστ».
Στο τραγικό περιστατικό στην Κηφισιά, με τον επιχειρηματία που πυροβολήθηκε από ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του, δήλωσε με ύφος: 
«Αγγελικά πλασμένο κόσμο και κόσμο χωρίς προβλήματα, εγκλήματα και παραβάσεις αν κάποιος ξέρει, να μας τον πει».
Οι Ελληνες, κάθε φορά που ακούνε ή τους μεταφέρονται δηλώσεις του καθ' ύλην αρμόδιου υπουργού, αδυνατούν να τις πιστέψουν, διότι είθισται οι υπεύθυνοι πολιτικοί να προσπαθούν να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα, όχι να ζητούν τα «ρέστα» από τα θύματα των αβλεψιών τους και να ειρωνεύονται τους πολίτες.
Η κυβέρνηση, διά του κ. Τόσκα, μοιάζει να αξιώνει από τους φορολογούμενους πολίτες να σιωπήσουν και να υποταχθούν στις συμμορίες που λυμαίνονται τα αστικά κέντρα και την ύπαιθρο. 

Λες & η αντίδραση στην εγκληματικότητα είναι υπερβολή, αναχρονισμός & η υποταγή στους ληστές και τους βιαστές είναι πρόοδος!
Φυσικά, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτή η επιθετική ρητορική εναντίον της κοινωνίας να είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, με το οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει τη σκόνη της παραβατικότητας κάτω από το χαλί της... άρνησης και των διαψεύσεων του κ. Τόσκα.
Κι όμως, η πραγματικότητα, που είναι πεισματάρα και ανυποχώρητη, εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους τρέφουν την αυταπάτη ότι μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις χάνοντας τον πόλεμο με τις συμμορίες, οι οποίες έχουν ξαμοληθεί εναντίον των Ελλήνων, αποθρασυμένες από την ανεκτικότητα και την ανικανότητα των κρατικών λειτουργών.
Οι Ελληνες απαιτούν να προστατεύονται η ζωή, η τιμή και η περιουσία τους. Το κράτος έχει την υποχρέωση να το εξασφαλίζει αυτό.
                                                                       € $  ●► « » ▲▼◄
ΠΗΓΗ://www.dimokratianews.gr/content/84800/egklimatiki-proklisi-toy-dimosioy-aisthimatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου