Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Με τη Δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη συναντήθηκε πριν από λίγο ο Γ. Πατούλης

  Πρόεδρος ΚΕΔΕ:  Όλοι σε εγρήγορση & το Κράτος οφείλει να βοηθήσει!
Τις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης ως επικεφαλής κλιμακίου της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Μάνδρας Ειδυλλίας, τον υποδιοικητή του Θριάσιου νοσοκομείου αλλά και με ανθρώπους των δήμων και ομα΄δες εθελοντών.
Παράλληλα, ενημερώθηκε από άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας για το σχέδιο και τις ενέργειες που γίνονται για την άντληση των υδάτων.
Ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε τα κλιμάκια που έχουν αποσταλεί στην περιοχή από τον Δήμο Αμαρουσίου και το ΣΠΑΠ. Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει αποστείλει στην περιοχή οχήματα πολλαπλών χρήσεων με μονάδα άντλησης υδάτων.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε:
«Αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα μας και ιδιαίτερα για τους πληγέντες κατοίκους της Δυτικής Αττικής, οι δήμοι με επικεφαλής την ΚΕΔΕ βρίσκονται έμπρακτα στη πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι οδυνηρό να βλέπεις την βιβλική καταστροφή που προκλήθηκε. Ως ΚΕΔΕ θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να εξασφαλιστούν τα αναγκαία μέσα για την αποκατάσταση των προβλημάτων. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ενότητα ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε κάθε κρίσιμη περίσταση. Περιμένουμε ανάλογη στάση και από την Πολιτεία».


                                                    ΠΗΓΗ:twitter.com/George_Patoulis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου