Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Σε τόπο συνάντησης, ποιοτικής αναψυχής & άθλησης έχει αναδειχθεί το Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου

To Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου φιλοξένησε την 4η ετήσια αγωνιστική εκδήλωση, παρουσία εκατοντάδων αθλητών και φίλων του αθλήματος 
Στις υψηλού επιπέδου υποδομές του Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου φιλοξενήθηκε η 4η ετήσια αγωνιστική εκδήλωση «Vans Shop Riot» για την ανάδειξη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό τελικό της διοργάνωσης.
Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και skate shops από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος απόλαυσαν για τέταρτη χρονιά ένα απόγευμα γεμάτο ενέργεια για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας.
Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία εκφράζοντας την ικανοποίησή της για τη μεγάλη απήχηση που έχει στη νεολαία ο συγκεκριμένος χώρος, τόνισε ότι το Skate Park  του Δήμου Αμαρουσίου έχει αναδειχθεί σε τόπο συνάντησης, ποιοτικής αναψυχής και άθλησης για τη νεολαία μας.

Παράλληλα σημείωσε ότι οι σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις που έχουν φιλοξενηθεί, έχουν γίνει πλέον θεσμός στο Μαρούσι προσελκύοντας το ενδιαφέρον των καλύτερων riders από όλη την Ελλάδα.
Από την πλευρά τους οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την αμέριστη συμπαράσταση και τη συμβολή του, τόσο, στην καθιέρωση της μοναδικής αυτής εκδήλωσης, όσο, και για την ανάπτυξη του Skate Park. 
Επίσης ευχαρίστησαν την κα Χαλιώτη για την τιμητική παρουσία της στην εκδήλωση.                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου