Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Περισσότεροι από 5 χιλιάδες στην 1η Μαθητική Αναδάσωση για το 2016 στην Πεντέλη

Πέντε χιλιάδες περίπου μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων γέμισαν με τις χαρούμενες φωνές τους την πλαγιά της Πεντέλης πίσω από το Παίδων Πεντέλης και φύτεψαν περίπου 6.000 δενδρύλλια.
Η υψηλή θερμοκρασία και πάνω από όλα η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών συνέβαλαν στην επιτυχία της μαθητικής δενδροφύτευσης που συγκέντρωσε μαθητές από πολλές περιοχές. Από το δήμο Πεντέλης συμμετείχαν το:
1ο Δημοτικό Μελισσίων, το Κρυστάλλειο Δημοτικό Πεντέλης, το Γυμνάσιο Πεντέλης και το Γενικό Λύκειο Πεντέλης.
Στη αναδάσωση συμμετείχαν επίσης σχολεία του Δήμου Βριλησσίων, Κηφισιάς, Εκάλης, Χαλανδρίου, Γλυκών Νερών, Πεύκης, Παλλήνης, Μεταμόρφωσης, Γέρακα, Ραφήνας, Ν. Ψυχικού, και Αγ. Παρασκευής.
Η δράση υλοποιήθηκε από τον Σ.Π.Α.Π., 
τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, 
τους Δήμους Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Πεντέλης, 
την Ένωση Γονέων Πεντέλης
τις Διευθύνσεις Αβάθμιας και Βάθμιας Εκπαίδευσης Β Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, 
τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής, με τον συντονισμό του Προέδρου του Συνδέσμου και Γενικού Γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ κου Βλάσση Σιώμου.
Την Ένωση Γονέων του Δήμου Πεντέλης εκπροσώπησαν:
η Πρόεδρος κα Μιλένα Μπαχαρνίκου
η Γραμματέας κα Δήμητρα Κεχαγιά και 
το μέλος κος Ηλίας Μιχαηλίδης.
Η Ένωση Γονέων Πεντέλης ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Βλάσση Σιώμο για την πρόσκληση συμμετοχής της σ'αυτή την μεγάλη και πολύ επιτυχημένη δράση.
                                                       Εκ του Δ.Σ.
Με στόχο ένα καλύτερο περιβάλλον για όλους χιλιάδες μαθητές με χαμόγελα και χαρά συνέβαλαν ώστε να πρασινίσουν ξανά οι πλαγιές της Πεντέλης.
Από αριστερά ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδας και μέλος Δ.Σ. ΣΠΑΠ κ. Πέτρος Πουλάκης, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης κα Μιλένα Μπαχαρνίκου, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης κ. Κώστας Καλλιανιώτης, η Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης κ. Δήμητρα Κεχαγιά και ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης κ. Δημήτρης Σταυρόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου