Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Επιτυχές το 2μερο «ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΡΔΙΑΣ» στον Ι.Ν.Αγ. Κοσμά Αιτωλού

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το διήμερο «ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΡΔΙΑΣ», που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία»το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας συγγενών καρδιοπαθειών
Την εκδήλωση αυτή πλαισίωσαν πλήθος κόσμου απ’ όλη την Αττική, με τους οποίους οι διοργανωτές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερώσουν για τις δράσεις του Συλλόγου, που ως κεντρικό στόχο έχουν την στήριξη του μόνου Δημόσιου «ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» (Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.) του Νοσ. ΠΑΙΔΩΝ «Αγ. Σοφία».
Πρόκειται για το κέντρο, που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες από όλη την Ελλάδα, αλλά και γειτονικές χώρες με μεγάλη επιτυχία. 
Οι ιατροί και νοσηλευτές του κέντρου θεράπευσαν τα παιδιά μας αλλά και έδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης.
Επιδίωξη του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία»...
 αποτελεί η απρόσκοπτη και βέλτιστη λειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας με ενημέρωση των δημόσιων φορέων Υγείας, συνεργασία με σωματεία και οργανώσεις του εσωτερικού και εξωτερικού, ψυχολογική υποστήριξη γονέων και παιδιών για την καλύτερη αντιμετώπιση των μικρών ασθενών.
Ιδιαιτερες ευχαριστίες ο Σύλλοδος έδωσε στην Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος - Καρδιάς - Αγγείων Δρ. Καλλιόπη Αθανασιάδη, που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης κι αλληλεγγύης στα καρδιοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους.
                                 
                                 Η Πρόεδρος                                                          Ο Γραμματέας
                                                Για περισσότερες πληροφορίες:
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες "Η Αγία Σοφία"
Δεστούνη 6 & Λαμπάκη, 11143 Αθήνα
Τηλ: 6939392314 - Fax: 2102010722
e-mail: info@pedocardio.gr
web-site: www.pedocardio.gr
                                       Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου