Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Αθμονέων

Στην καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  ανήμερα των Θεοφανείων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του ιστορικότερου συλλόγου της πόλης.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από μέλη και φίλους του συλλόγου, ο Πανοσιολογιότατος π. Χρήστος της Ιεράς Μητρόπολης Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έδωσε τις θερμές ευχές του στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά.          
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχόμενος «Χρόνια Πολλά» σε όλους με υγεία, προσωπική και οικογενειακή πρόοδο και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο
Επίσης απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του Συλλόγου Αθμονέων κα Ρούλα Μπογδάνου - Καλύβα και τα μέλη του Δ.Σ. τους εξέφρασε τις θερμές ευχές του για κάθε επιτυχία στο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο τους και τη νέα χρονιά, με τη διαβεβαίωση ότι η αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί και ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι αρωγός στην προσπάθεια τους.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην μετεγκατάσταση του Λαογραφικού Μουσείου, στο διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Β. Όλγας και Σουρή, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αναπαλαίωσής του.                   
Η Πρόεδρος κα Ρούλα Μπογδάνου ευχήθηκε από την πλευρά της  στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου «Καλή Χρονιά» και ότι καλύτερο για το Μαρούσι, σημειώνοντας ότι ο Δήμαρχος μας έχει αποδείξει  ότι και θέλει και μπορεί να παράγει έργο προς όφελος της πόλης μας. Παράλληλα, έδωσε τις ευχές της το 2016 να είναι ειρηνικό για όλους και η χώρα μας  να καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση, καθώς έχει αποδείξει στο πέρασμα των αιώνων ότι μπορεί και αναγεννιέται από τις στάχτες.
Στην εκδήλωση που διάνθισε με επίκαιρα τραγούδια και μελωδίες η Φιλαρμονική του Δήμου παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Βλάχου- Σταματάκη, Αικατερίνη Ιωάννου, Ελένη Λέκκα, Μιχαήλ Παπαδόπουλος,  Νικόλαος Πέππας,  Κωνσταντίνος Ρώτας, Στέφανος Τσιπουράκης, Αικατερίνη Φραγκάκη. Επίσης παραβρέθηκαν Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συλλόγων και Φορέων της πόλης.                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου