Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας από τον «Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου»

Με θερμές ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, ο «Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου»   προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας.
Στην κοινωνική πρωτοβουλία που διοργάνωσε και εφέτος ο Σύλλογος στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, μέλη και φίλοι του προσέφεραν από το περίσσευμα της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς τους προς τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείο, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 
Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη  παρέλαβε τα αγαθά, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες  προς την Πρόεδρο κα Δήμητρα Τσουκλείδου, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την ευγενική προσφορά αγάπης προς το συνάνθρωπο που δοκιμάζεται από την κρίση.        
Η Πρόεδρος του Συλλόγου ευχήθηκε από την πλευρά της «Χρόνια Πολλά» και «Καλά Χριστούγεννα» σε όλους, σημειώνοντας ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να υποστηρίζει το κοινωνικό έργο του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για την ενίσχυση των αδύναμων συμπολιτών μας, ώστε κανείς στην πόλη να μην νοιώθει μόνος και αβοήθητος.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου