Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας U23 στο Μαρούσι

Στη 1:00 μ.μ. η σ/τ ου Δημάρχου Αμαρουσίου & των συνδιοργανωτών
Στο Μαρούσι θα είναι στραμμένο το βλέμμα του διεθνούς αθλητικού ενδιαφέροντος από τις 14 έως τις 19 Ιουλίου, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας U23, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών υψηλού επιπέδου.         
Το Μαρούσι θα υποδεχθεί ομάδες ποδηλασίας από 30 και πλέον χώρες, καθώς και περισσότερα από 450 μέλη ξένων αποστολών, με τη διοργάνωση να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα,  καθώς το 2015 είναι προολυμπιακή χρονιά και οι ομάδες θα αγωνισθούν   για τη συγκέντρωση υψηλής βαθμολογίας, προάγοντας το ολυμπιακό αθλητικό ιδεώδες του «Ευ Αγωνίζεσθαι».  
Τη συνδιοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Ποδηλασίας Πίστας U23 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο έχει ο Δήμος Αμαρουσίου με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδηλασίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.    
Για το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης & οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 και ώρα 13:00, στη αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).
Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σημειώνει ότι το Ολυμπιακό  Μαρούσι έχει τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενήσει ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, με τη συμμετοχή σπουδαίων ομάδων της ποδηλασίας. 
Περίπου για μία εβδομάδα το διεθνές αθλητικό ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού και στο Μαρούσι, γενέτειρα του πρώτου Έλληνα Ολυμπιονίκη του Σπύρου Λούη. 
Το Μαρούσι είναι έτοιμο να υποδεχθεί και να χειροκροτήσει τους σπουδαίους διεθνείς αθλητές, που μέσα από τις αγωνιστικές επιδόσεις, προάγουν την ευγενή άμιλλα και τα Ολυμπιακά Ιδεώδη.»
Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και των συνδιοργανωτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας:Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015, ώρα 13:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου