Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Ένα «ΟΧΙ» που χάλασε τα Σχέδια του Τσίπρα & της Διαπλοκής

Τα είχαν υπολογίσει όλα. Τα προγνωστικά έδειχναν ένα σίγουρο «ΝΑΙ» και τότε έδωσαν εντολή στον Τσίπρα (αφού αναγνώρισε αρχικά ως νόμιμο το παράνομο χρέος) να προκηρύξει Δημοψήφισμα, μετατρέποντας παράλληλα τον Ελληνικό λαό σε συνένοχο ενός προσχεδιασμένου εις βάρος του εγκλήματος.  
Το σχέδιο ήταν: έχοντας δεδομένο το «ΝΑΙ», ο Τσίπρας να υπογράψει νέο Μνημόνιο - σαν …Ήρωας· αλλά το «ΟΧΙ» τους χάλασε τα σχέδια.
Η Διαπλοκή, μέσω Τσίπρα, πήγε να παγιδέψει με το Δημοψήφισμα την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο και έπεσε στον λάκκο που έσκαψε και τώρα ξεφτιλισμένη και φοβισμένη για το τι μπορεί να επακολουθήσει παγκοσμίως από αυτό το βροντερό Ελληνικό «ΟΧΙ», έδωσε εντολή στα συνυπεύθυνα εδώ κόμματα, με την καθοδήγηση του εκλεκτού του Τσίπρα Παυλόπουλου, να βρουν τρόπο να περάσουν στην κοινή γνώμη την άτακτη υποχώρηση.
Από την άλλη, οι κάτω από το ίδιο «στέμμα» ελεγχόμενοι Ευρωπαίοι παράγοντες έτρεξαν και συμφώνησαν να κλείσουν το θέμα άμεσα πριν πάρει το «ΟΧΙ» του Έλληνα πολίτη ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Ευρωπαϊκοί μηχανισμοί οι οποίοι (αν και ενημερωμένοι από το 2005 από εμάς συνεχώς και κατ’ επανάληψη για την απάτη που στήθηκε και βρισκόταν σε εξέλιξη εις βάρος της Ελληνικής Οικονομίας) άφηναν παράνομα την Ελλάδα να χρεώνεται και στην συνέχεια, αντί να απαιτήσουν να ελεγχθεί η «νομιμότητα του χρέους» ώστε «να πληρώσουν οι ένοχοι», αυτοί ακoλουθώντας εντολές ξεπλύματος, χρησιμοποίησαν παρανόμως τα χρήματα των Ευρωπαίων Πολιτών και μετέτρεψαν -βάσει σχεδίου- την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε κλεπταποδόχο, για να μπορεί πλέον πιέζοντας η Διαπλοκή ελευθέρα να λεηλατεί τον Ελληνικό Λαό και την περιουσία του.
Μάλιστα, για να στηρίξουν τον άνθρωπό τους Τσίπρα, αποφάσισαν να μεταδώσουν ζωντανά την είσοδο του «θριαμβευτή» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά στην καλοσχεδιασμένη παράσταση δεν πρόλαβαν έναν ομιλητή, ο οποίος στην απευθείας αναμετάδοση είπε την αλήθεια με το όνομά της και φυσικά όλα τα ΜΜΕ αργότερα την απέκρυψαν.
Εσύ κ. Τσίπρα, είπε, συντηρείς και χρησιμοποιείς το πελατειακό κράτος που κατέστρεψε την Ελλάδα.
Η απάντηση του Τσίπρα σ’ αυτές τις κατηγορίες δεν ήρθε ποτέ, αλλά είναι γνωστή σε όλους.
Χωρίς τους παράνομους διορισμούς στο Δημόσιο δεν θα έλεγχε η Διαπλοκή τα εκλογικά αποτελέσματα και δεν θα μπορούσε να προωθεί και να διατηρεί τα δημιουργημένα από αυτήν ελεγχόμενα κόμματα με διαφορετικές παραπλανητικές, «δημοκρατικές» ή «αριστερό-δεξιές» ψευδοταμπέλες.
Χωρίς το ρουσφέτι δεν θα είχαμε κάθε φορά τον επιλεγμένο από τη Διαπλοκή πρωθυπουργό που παράλληλα με τη φτωχοποίηση του Λαού, την Εγκληματικότητα και τον εκφυλισμό, θα παραδίδουν σε εξευτελιστικές τιμές και σε συγκεκριμένους ιδιώτες το Ελληνικό, τα Λιμάνια, τα Αεροδρόμια και όλη τη Δημόσια περιουσία
Μια κυβέρνηση που θα διατηρεί το καταστροφικό για εκατοντάδες χιλιάδες μικροεπαγγελματίες παράνομο ΜΩΛΛ και μια ημιμαθή, φοβισμένη και διεφθαρμένη Δημόσια Διοίκηση.
Τώρα κανείς πλέον δεν αμφιβάλει ότι η Διαπλοκή αποφάσισε να αντικαταστήσει στην Εξουσία τους φθαρμένους Σαμαρά-Βενιζέλο με Τσίπρα (διατηρώντας όμως ως δάσκαλο τον κύριο υπεύθυνο για την δημιουργία του παράνομου χρέους Παυλόπουλο) με σκοπό να προωθήσει και μάλιστα με «Αριστερό» πρόσωπο ό,τι δεν μπορούσε να περάσει με τους προηγούμενους ανθρώπους της, τους οποίους γι’ αυτόν τον λόγο τους απομάκρυνε πρόσφατα.
                                   Αυτές οι μεταλλαγές είναι γνωστές στον Ελληνικό Λαό. 
Το απαράδεκτο στην προκειμένη περίπτωση του διαβρωμένου Πολιτικού μας συστήματος που ξεπέρασε κάθε όριο είναι ότι θεωρώντας το «ΝΑΙ» σίγουρο, έκτος του ότι αποφάσισαν να σύρουν έναν ολάκερο Λαό σε Δημοψήφισμα για να τον μετατρέψουν σε συνένοχο της φτωχοποίησής του, επιχείρησαν παράλληλα με το σίγουρο για την Διαπλοκή «ΝΑΙ», να στείλουν ένα μήνυμα τρομοκρατίας σε όλο τον Πλανήτη που περίμενε με αγωνιά το αποτέλεσμα να δει αν και ο Έλληνας γονάτισε στον νέο …«Ξέρξη».
Η δε αναφορά του Τσίπρα, στο Ευρωκοινοβούλιο, στα λόγια του Σοφοκλή για ..το δίκιο των ανθρώπων, πόσο υπερφίαλη και ανειλικρινής ακούστηκε...
Δίκιο είναι κ. Τσίπρα (και είσαι και νέος άνθρωπος):
Να παραβιάζετε το Σύνταγμα και να διορίζετε εσεις και όλα τα αλλά κόμματα  (και μάλιστα πολλές φόρες άνευ αντικειμένου) τις ανίκανες να επιτύχουν αξιοκρατικά σε διαγωνισμό οικογένειές σας και τον εκλογικό σας ψηφοθηρικό στρατό στο Δημόσιο και να τους πληρώνει ο σκληρά εργαζόμενος στον Ιδιωτικό Τομέα και ο απάνθρωπα φορολογούμενος πολίτης και παράλληλα να στέλνεις τους άξιους νέους στην ανεργία και την ξενιτιά;
και δίκιο είναι να αποδέχεσαι χωρίς έλεγχο ένα παράνομα δημιουργημένο χρέος και να ξεπλένεις εγκλήματα, μίζες και παρανομίες ώστε να μην τιμωρηθούν όσοι με νομοθετικές ρυθμίσεις και ανοχές διευκόλυναν την Διαπλοκή να λεηλατεί την Χώρα μας;
Τελικά, αν καταλάβαιναν οι ρουσφετο-συμβασιούχοι τη ζημιά που προκαλούν, όχι μόνο στη Χώρα αλλά και στην ίδια τους την οικογένεια, οι ίδιοι θα κατασπάραζαν αυτούς που με ξένα χρήματα τους πουλούν εκδούλευση και θα δήλωναν παραίτηση.
Καθώς όπως είναι γνωστό σε όλους (και έχει επιβεβαιωθεί και από τον π. Υπουργό Θ. Κανελλόπουλο), «για κάθε ρουσφέτι που διορίζεται στο Δημόσιο, εκτός όλων των άλλων κακών, χάνονται την ίδια στιγμή τρεις θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και αυτοί οι άνεργοι είναι ο αδελφός τους ο σύζυγός τους και το παιδί τους».
Ο Ελληνικός Λαός με το βροντερό «ΟΧΙ» απαίτησε να γίνει άμεσος έλεγχος για το πώς δημιουργήθηκε το φερόμενο χρέος και να πληρώσουν οι ένοχοι. 
Κάθε άλλη ενέργεια είναι εσκεμμένη κάλυψη της διαφθοράς και ποτέ δεν θα γίνει αποδεκτή.
                                                           «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»
                                                    Πανελλήνια Πολιτική Κίνηση
                                         ο εκπρόσωπος Δορύλαος Κλαπάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου