Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Θα συμμετέχουν & εφέτος στην Πυροφύλαξη, οι «Φίλοι του Δάσους Συγγρού»

Οι «Φίλοι του Δάσους Συγγρού» όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα συμμετέχουν στην Πυροφύλαξη του Δάσους. Με κάθε δυνατό μέσο τις μέρες του υψηλού κινδύνου, τονίζουν σε ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα(www.dasosygrou.gr), θα είναι εκεί, κάνοντας αυτό που η συνείδηση και η εθελοντική τους ιδιότητα υπαγορεύει.
Χωρίς ανακοινώσεις στον τύπο, χωρίς φωτογραφήσεις και πολλά λόγια, θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν ανιδιοτελώς στο κομμάτι που τους αναλογεί.
Διαφορετικού τύπου κίνητρα άλλωστε, επισημαίνουν, με συμφεροντολογικές βλέψεις δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία τους.
Παράλληλα γνωστοποιούνότι θα συνεχίσουν μέσω της ιστοσελίδας μας (www.dasosygrou.gr) και του Facebook να ενημερώνουν καθημερινά εάν το δάσος θα είναι ΑΝΟΙΚΤΟ ή ΚΛΕΙΣΤΟ αλλά και να δίνουν στο κοινό κάθε σχετική πληροφορία
«Με την υδροφόρα μας αλλά και πεζοί , υπογραμίζουν, θα κάνουμε περιπολίες και θα ενημερώνουμε την πύλη ή την πυροσβεστική όταν και όποτε θα χρειασθεί.

Για τη διευκόλυνση όλων, χωρίσαμε με τη βοήθεια του ΙΓΕ το δάσος σε 5 τομείς, τον καθένα με ένα διαφορετικό χρώμα.
Έτσι οι περιπατητές θα μπορούν να δώσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια το στίγμα τους αν παρατηρήσουν κάτι επείγον ή ύποπτο. Ο χάρτης θα είναι συνεχώς «καρφιτσωμένος» στο Facebook για να εξοικειωθούν όλοι με τους τομείς.
Παρακαλούμε του φίλους που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα μας, να τηλεφωνήσουν στο 2108066319
ή να μας στείλουν mail στο friends@dasosygrou.gr

Ευχόμαστε να έχουμε μια ήσυχη αντιπυρική περίοδο» !
 
ΠΗΓΗ:dasosygrou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου