Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Εργαζόμενοι στο Δήμο, Γονείς, Δημότες, Άνθρωποι ή ροδέλες μιας μηχανής παραποίησης εκλογικών αποτελεσμάτων;

Εκτός από τον Πατούλη,{ο οποίος, κανείς δεν πιστεύει ότι θέλει να παραμείνει «Δήμαρχος», γιατί του «αρέσει» να βλέπει να μεταφέρονται τα σκουπίδια,  για  να σώσει τους σκουπιδιάρηδες,  ή για να τον κυνηγάνε  για τον γεμάτο χρέη  Δήμο.
Ούτε θέλει να κερδίσει τις εκλογές γιατί την «Βρίσκει» να τον πιέζουν συνεχώς οι δικοί του να  παραβιάζει το Σύνταγμα, να κάνει πελατειακές εξυπηρετήσεις και κυνηγημένος από  Εισαγγελείς να κάθεται στο σκαμνί.
Αλλά στην πραγματικότητα, πάνω στη νίκη του Πατούλη «παίζουν τα ρέστα τους» μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και μεγαλοεργολάβοι, που καταστρέφοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών και την Εθνική Οικονομία, μαζί με τον Πατούλη καθημερινά στέκονται  απέναντί μας στα Δικαστήρια,  με μοναδικό σκοπό   να πολλαπλασιάσουν τα παράνομα κέρδη τους}.  
Στις σαφείς τοποθετήσεις του Προέδρου του Σωματείου , για διαφθορά, κακοδιαχείριση και υπερτιμολογήσεις, (όπου μέσω αυτών ως έχει γίνει γνωστό μέσα στην αίθουσα Δικαστηρίου,  με υπογραφές Δημοτικών Συμβούλων τα χρήματα του Δήμου - δηλαδή των Δημοτών), έφευγαν με
«βαλίτσες» ως μαύρο χρήμα κατ΄ ευθείας στο λογαριασμό π. Δημάρχου σε Τράπεζες στο  Εξωτερικό. Οι  (πέρα βρέχει) κομματικοί  Υποψήφιοι, πάνω σε αυτά τα σοβαρά θέματα, έδειξαν την πλήρη ανυπαρξία και αδιαφορία τους. 
                       http://www.thessi.gr/index.php/-mainmenu-70/-mainmenu-92/23125--6- 
Επειδή η Συγκεκριμένη συζήτηση (Υποψηφίων Δημαρχων - Εργαζομένων)  δεν ήταν μια  συνδικαλιστική διαπραγμάτευση  τι θα πάρουν   προσωπικά  οι εργαζόμενοι  από τον νέο … «εργοδότη » τους  με αντάλλαγμα την ψήφο  της οικογένειάς τους.
Αλλά ένας σκληρός έλεγχος  εάν  οι υποψήφιοι Δήμαρχοι είχαν τις δυνατότητες τίμια και με  γνώσεις να οργανώσουν τον Δήμο για το καλό της πόλης και των ίδιων των παιδιών των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι θα πρέπει πλέον να αντιληφτούν ότι η ψήφος τους αξίζει πολύ περισσότερο από μια ψεύτικη υπόσχεση στήριξης κάποιας παρανομίας ατομικού συμφέροντος,  που τους δίνουν οι όποιοι άσχετοι και ανάξιοι  υποψήφιοι  κομματικοί παράγοντες  και να πάρουν τις αποφάσεις τους.
καθώς την επομένη αυτοί που τάζουν στους εργαζόμενους  στήριξη παρανομιών, οι ίδιοι παράγοντες  θα έχουν δικαίωμα πλέον(αφού πάρουν την ψήφο τους), να παρανομήσουν και εις βάρος των εργαζομένων κλέβοντας παράλληλα το Δήμο όπως έγινε στο παρελθόν
Οι ιδιωτικοποιήσεις, Απολύσεις και μυώσεις μισθών είναι φυσικό επακόλουθο  του τρόπου που ψήφιζαν οι εργαζόμενοι του Δήμου τόσα χρόνια.
Και εφόσον ψηφίσουν πάλι με τα ίδια κριτήρια, είναι φυσικό να  έρθουν  χειρότερα για τους ίδιους και μάλιστα πάλι με ιδική τους επιλογή.
Και  φυσικά οι επικείμενες Αξιολογήσεις θα γίνουν από  ένα σάπιο σύστημα,και από άτομα επιλεγμένα από παράγοντες που εκλέγονται παράνομα μέσω πελατειακών διορισμών και Ελαστικών Σχέσεων εργασίας.
Μήπως τελικά οι εργαζόμενοι ως δημότες πλέον, αντί να θέτουν ερωτήματα, σκεφτόμενοι και τους σκληρά εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα , να αναλάβουν οι ίδιοι τις ευθύνες τους και να φτιάξουμε όλοι  μαζί με τις ψήφους μας ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών όλων και να μην στηρίξουμε μια Διοίκηση  που λέγοντας ψέματα σε εξαθλιωμένους πολίτες διατηρείται στην εξουσία
Δορύλαος  Κλαπάκης , υπ.  Δήμαρχος Αμαρουσίου
Συνδυασμός  ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
 http://www.dorilaosklapakis.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου