Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Στην παράταξη Πατούλη, προσχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Β. Αγγέλου!

Μέλος της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, αποτελεί ο μέχρι σήμερα ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Αγγέλου, ενώ θα συμμετέχει κι ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαρούσι - Ανθρώπινη Πόλη» στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.
Με αφορμή την προσχώρηση του Β. Αγγέλου, στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τόνισε:
«Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τον Βαγγέλη Αγγέλου, ένα εκλεκτό μέλος της τοπικής κοινωνίας μας, ο οποίος με τις ιδέες και τις γνώσεις του μπορεί να ενισχύσει την προσπάθειά και το έργο μας. Όπως έχω πει επανειλημμένα, το δικό μας κόμμα είναι το Μαρούσι, γι’ αυτό και στην παράταξη μας έχουν θέση όλοι όσοι θέτουν πάνω από όλα την πόλη μας. Ο Βαγγέλης Αγγέλου, ανήκει σε αυτή την κατηγορία συμπολιτών μας, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συνεργασία μας. Επίσης, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας στις επόμενες εκλογές, αποδεικνύουμε έμπρακτα την πολυσυλλεκτικότητα αλλά και την ενωτική αντίληψη με την οποία λειτουργούμε ως δημοτική παράταξη».
Ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Αγγέλου, δήλωσε:
«Ανταποκρίθηκα στο ενωτικό κάλεσμα του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, γιατί το κάλεσμα αυτό έχει καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα και υπερβαίνει τις διαχωριστικές κομματικές γραμμές που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει την πόλη και την πατρίδα μας. Επιθυμώ να συμβάλλω δημιουργικά, με τις γνώσεις και την επαγγελματική μου εμπειρία στην κοινή προσπάθεια με το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, που στόχο έχει να πάμε το Μαρούσι μπροστά και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου