Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Aπό τις 8 π.μ. έως 3 μ.μ, η «8η Δράση Διάθεση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων»

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει την επιτυχημένη πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, διοργανώνοντας την 8η κατά σειρά Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 Ελλήνων παραγωγών.
Η νέα δράση με ποικιλία σαρακοστιανών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014.
Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.
Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων.
Με την ευκαιρία της Καθαράς Δευτέρας, στην 8η δράση θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σαρακοστιανές γεύσεις και για πρώτη φορά θα διατεθούν αλιεύματα βαθιάς κατάψυξης όπως, επίσης, φρέσκες πέστροφες.
Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8 π.μ. έως 3 μ.μ.



 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου