Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη από το «Κέντρο Ημέρας» της ΕΠΑΨΥ!

Ενημέρωση από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο «η ΚΑΣΤΑΛΙΑ»
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013, στη διάρκεια της ημερίδας «Οικονομική Κρίση και Ψυχική Υγεία», που συνδιοργανώσαμε με τον ΣΟΦΨΥ, επισημάναμε:
«Η ημερίδα αυτή έχει ως σκοπό να δώσει σε όλους εμάς, που νιώθουμε «έγκλειστοι» σήμερα και «υπό διωγμόν», στην ίδια μας τη χώρα, «χείρα βοηθείας».
Για να σώσουμε το πολυτιμότερο. Την ψυχική και τη σωματική μας, επομένως, υγεία, που απειλείται καθημερινά. Από το χρόνιο άγχος και το φόβο, που γίνεται κάποτε πανικός και από τη χρόνια θλίψη, που συχνά, δυστυχώς, τελευταία, γίνεται κατάθλιψη».
Στα πλαίσια της ίδιας προσπάθειας ήλθαμε σε επαφή με άλλους συλλόγους της πόλης μας  και με ειδικούς  για την ψυχική μας υγεία και είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:
1.Τα μέλη και οι φίλοι μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα  ψυχικής υγείας μπορούν να έχουν δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη, αν επικοινωνήσουν με το Κέντρο Ημέρας της ΕΠΑΨΥ, στο τηλέφωνο: 2108100901 (Υπεύθυνη: Κυρία Σκουρτέλη). Ήδη λειτουργεί, από τις αρχές Νοεμβρίου, Ομάδα Εικαστικής ψυχοθεραπείας (Art Therapy)
2.Έμπειρη ψυχοθεραπεύτρια, φίλη του Συλλόγου μας, ειδικευμένη σε θεραπεία και στήριξη ζευγαριών (έγγαμων ή μη) προσφέρει δωρεάν είκοσι με εικοσιπέντε συνεδρίες σε μέλη και φίλους του Συλλόγου μας. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945299588
3.Κάθε Τετάρτη και ώρα 8.15 μ.μ. στα Γραφεία της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου  (Σπύρου Λούη 17 – Κέντρο Αμαρουσίου)  παραδίδονται μαθήματα ελληνικών και «ξένων» χορών σε μέλη και φίλους του Συλλόγου μας (και άλλων Συλλόγων).
Τιμή Συμμετοχής : 10 Ε. μηνιαίως

                                                                 Για το ΔΣ
                     Η  Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας
              Δήμητρα Κρεκούκια                                                  Χρήστος Παπαζλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου