Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

H Αγ. Φιλοθέη & η «Επιστροφή στον χώρο του Εγκλήματος»

                 Άντε πάλι τα ίδια ...
Για  να γλυτώσει μετά από την πρώτη προσφυγή μας 1666/2012 (εκκρεμούν άλλες 4), ο Πατούλης  την πλήρη κατάρρευση της λεγόμενης «Ελεγχόμενης Στάθμευσης», ανακοίνωσε ότι θα  «επιστρέψει» τα χρήματα(τα δεκαΕΥΡΑ), που μάζευε από τα σπίτια των δημοτών... ενώ ακόμα,
 όχι μόνο δεν έχει επιστρέψει στους δημότες τον παράνομα αυξημένο 100% φόρο ΤΑΠ(που καταργήσαμε), αλλά συνεχίζει ακόμα να τον εισπράττει μέσω ΔΕΗ!!!
Δυσκολευόμενος(μετά την «άτακτη» υποχώρηση), να βρει χρήματα να πληρώνει τα ρουσφέτια του, ακολουθώντας   την «συμβουλή» Μαγιάκη - «ΚΟΝΤΡΑ στον  ΚΑΙΡΟ»,  άρχισε πάλι(όπως μας  καταγγέλλουν), να γεμίζει κλήσεις τους δημότες, και μάλιστα αυτήν την εποχή που όλοι έχουν ... «πλημυρίσει» χρήματα και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν !!!
Αυτό κι αν λέγεται θράσος...
Πήρε ο Πατούλης την ομάδα του και πήγε να  ενημερώσει τους κατοίκους της Αγ. Φιλοθέης ότι:
Ενώ  ο ΟΣΚ(μετά από παρεμβάσεις του Συνδυασμού μας μαζί με την Πρόεδρο του  Εξωραϊστικού Συλλόγου Φωτεινή Κατή), ήταν έτοιμος να κατασκευάσει  το αναγκαίο Γυμνάσιο-Λύκειο(για να λειτουργήσει το 2009), και πληροφόρησε με το  υπ΄αρ. 32-Τ1/8222/07  έγγραφο  προσωπικά τον Πατούλη, ότι είναι ανάγκη να προχωρήσει άμεσα σε ανάρτηση, ο Πατούλης εξυπηρετώντας ιδιώτη έκανε τα πάντα, για να μην γίνει το Σχολείο, αφήνοντας τελικά τα παιδιά της Αγ. Φιλοθέης μέχρι σήμερα στις παράγκες.
Ενώ ταυτόχρονα προωθούσε παράνομο σχέδιο στην «περιοχή  Δηλαβέρη» που εξυπηρετούσε την Εταιρία(Ξενοδόχων - Καζίνων) ΧΑΓΙΑΤ και καταπατητές(με ευθύνη του Δήμου), δημοσίων  εκτάσεων που τελικά αφού γεμίσαμε με μηνύσεις το Δήμο και τους «συνεργάτες»  του στο ΥΠΕΧΩΔΕ , τους αναγκάσαμε τελικά  με τον νόμο  3937/( ΦΕΚ 60)/11 να το μαζέψουν, ενώ οι μηνύσεις φυσικά τρέχουν ... και φυσικά ο Πατούλης θα καθησύχασε τους κατοίκους ότι έχει υπολογίσει να δώσει 800.000 ευρώ από τα χρήματα του Δήμου σε ιδιώτη, για ένα κοινόχρηστο χώρο στην Αγ. Φιλοθέη … που πρακτικά ανήκει στον Δήμο !!!
Και ότι η «ομάδα Πατούλη» προώθησε πολύ επιβαρυντικές παράνομες χρήσεις» γης στην Αγ. Φιλοθέη (όπως και σε όλο το Μαρούσι), εξυπηρετώντας ιδιωτικά συμφερόντων αξίας δισεκατομμυρίων.
Μάλιστα(ξεπερνώντας κάθε όριο), κατά της προσφυγής μας και ενάντια στην ποιότητα ζωής των  κατοίκων της περιοχής στην συζήτηση στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας  της 5ης Απριλίου, έστειλε ο Πατούλης δίπλα στα εργολαβικά συμφέροντα … τον προσωπικό του Δικηγόρο, που όμως θα πληρώσουν οι … δημότες Αμαρουσίου.  
Και πρόσφατα η «ομάδα Πατούλη», αντί να πληρώσει οφειλές του Δήμου προς ιδιώτη σε άλλη περιοχή, αποφάσισε να  του … δώσει παράνομα έκταση του Δήμο που θα κάλυπτε κοινωνικές ανάγκες της περιοχής στην Αγ Φιλόθεης, και μάλιστα ως οικόπεδο(!!!),  κάτι που φυσικά και αυτό δεν θα περάσει.
Είχε δίκιο κάτοικος που είπε για αυτήν την επίσκεψη Πατούλη την παροιμία «η Επιστροφή του «Δολοφόνου» στον τόπο του εγκλήματος»
Πάντως ας μην στενοχωρούνται οι άλλοι δημότες, τα ίδια φρόντισε να κάνει και στις άλλες γειτονιές του Αμαρουσίου η «ομάδα Πατούλη».
Και  μην αναρωτιέστε τι κάνουν  για όλα αυτά όλοι  οι άλλοι κομματικοί «Συνδυασμοί»(που δηλώνουν  κάθετα και οριζόντια  ότι είναι αντίθετοι μας)
Αυτοί  δεν θα χαθούν, σε 10 μήνες που έχουμε  Δημοτικές  εκλογές, ενωμένοι υπέρ των ρουσφετιών με Πατούλη, με σημαίες ανάλογα το κόμμα που τους στηρίζει, θα γυρίζουν και  ένα καλάθι και θα μαζεύουν όπως στο παρελθόν πάλι ψήφους...

                 Συνδυασμός «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» - Δορύλαος Κλαπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου