Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Σήμερα η εκδήλωση Οργανώσεων του ΚΚΕ για τον πόλεμο & τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ στο Μαρούσι με θέμα τον πόλεμο και τις ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 19.30, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Β. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα).
Στην πρόσκλησή τους αναφέρουν: «"...Οι πόλεμοι δε σταμάτησαν ποτέ, ακόμα και σε σχετικά ειρηνικές περιόδους. Όταν όμως τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν, όταν ένας πόλεμος με γενικότερες διεθνείς διαστάσεις προβάλλει πιο πιθανός, η ανάγκη  μελέτης της πείρας του κομμουνιστικού κινήματος στο θέμα του πολέμου γίνεται επιτακτική..."
Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ στο Μαρούσι σε προσκαλούμε στη συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19.30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Β. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα). 

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου δείχνουν την ανάγκη να μελετήσουμε την ιστορική πείρα για τη στάση του εργατικού κινήματος σε ενδεχόμενο ιμπεριαλιστικού πολέμου.
Θα γίνει παρουσίαση της συλλογής κειμένων του Β. Ι. Λένιν που γράφτηκαν την περίοδο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου "Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση".
Θα μιλήσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.
                                  Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου