Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Aνάθεση αρμοδιοτήτων σε 14 Δημοτικούς Συμβούλους

Με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, τροποποιούνται τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστικής Κατάστασης & Διαχείρισης Λαϊκών Αγορών Δημήτρη Καμπούκου. Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου με βάση τις υπηρεσιακές ανάγκες και την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών, ανατίθενται οι ακόλουθες αρμοδιότητες σε 14 Δημοτικούς Συμβούλους.
Συγκεκριμένα:
Στον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπούκο, μεταβιβάζονται, επίσης, οι παρακάτω αρμοδιότητες:
η εποπτεία και ευθύνη επί των θεμάτων της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης του Πολίτη (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών, Τμήμα Εσωτερικής Ανταπόκρισης) και λειτουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
η ευθύνη, ο συντονισμός και η εποπτεία διακίνησης των υπηρεσιακών εγγράφων εσωτερικά αλλά και προς άλλες Υπηρεσίες ή τρίτους.
η καταγραφή και η διαχείριση θεμάτων καθημερινότητας των πολιτών που προσέρχονται στα ΚΕΠ.
η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων σε εκτέλεση και εφαρμογή του Π.Δ 113/2010.
Οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων Νίκου Πέππα, Σπύρου Σταθούλη, και Βασίλη Κόκκαλη, δεν μεταβάλλονται.
Όσον αφορά στους Δημοτικούς Συμβούλους, κατ' αλφαβητική σειρά, τους ανατίθενται τα εξής καθήκοντα:
στο Δημοτικό Σύμβουλο Νικόλα Αλεπού, η εποπτεία και ο συντονισμός των θεμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης καθώς και η εποπτεία της ιστοσελίδας του Δήμου.
στο Δημοτικό Σύμβουλο Αθανάσιο Βελή, η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων που αφορούν στις διαφημιστικές πινακίδες σε κοινόχρηστους χώρους καθώς και η καταγραφή και επίλυση προβλημάτων των πολιτών σχετικά με τα ανωτέρω θέματα.
στο Δημοτικό Σύμβουλο Αθανάσιο Βλαχοπιώτη, η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων που αφορούν στη Νεολαία, στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων, στην Ανάπτυξη της πόλης ως τουριστικού προορισμού, καθώς και στην ένταξη των μεταναστών στην πόλη.
στο Δημοτικό Σύμβουλο Ιωάννη Ζωγόπουλο, η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων που αφορούν στα θέματα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
 στη Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Ιωάννου, η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων που αφορούν στο Κοινωνικό Φαρμακείο και στην Κοινωνική Ιματιοθήκη.
στο Δημοτικό Σύμβουλο Ευάγγελο Κάββαλο, η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων που αφορούν στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών όπως, επίσης, η λειτουργία διαδικτυακού ραδιοφώνου και τηλεόρασης.
στο Δημοτικό Σύμβουλο Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων που αφορούν στη Δημοτική Αστυνομία, στην οργάνωση των εθελοντικών ομάδων για την καλύτερη λειτουργία των γειτονιών καθώς, επίσης, στα ζητήματα που αφορούν στον Σ.Π.Α.Π.
 στη Δημοτική Σύμβουλο Ελένη Λέκκα – Καλατζάκη, η εποπτεία και ο συντονισμός ειδικών εκδηλώσεων, των τμημάτων παραδοσιακών χορών, των Μουσείων, της Δημοτικής Πινακοθήκης, και η συνεργασία με τους υπεύθυνους για τα θέματα που αφορούν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.
 στο Δημοτικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Νταλούκα, η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων του Εθελοντισμού, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», της Αιμοδοσίας, καθώς και αυτών που αφορούν στα Γεύματα Αγάπης του Δήμου.
 στο Δημοτικό Σύμβουλο Μιχάλη Παπαδόπουλο, η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων της Ελεγχόμενης Στάθμευσης και της Δημοτικής Συγκοινωνίας.
 στο Δημοτικό Σύμβουλο Αντώνη Παρτσινέβελο
η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία του Δημοτικού Πολυιατρείου, του Κέντρου Πρόληψης, του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ) καθώς και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ατόμων με Alzheimer.
 στο Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Σμυρνή, η εποπτεία και ο συντονισμός της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου καθώς και ο έλεγχος των δικαιωμάτων επί των τάφων του Δημοτικού Κοιμητηρίου.
 στο Δημοτικό Σύμβουλο Στέφανο Τσιπουράκη, η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων που αφορούν στην πολιτική προστασία του Δήμου, στη διαχείριση κρίσεων καθώς και στις Διεθνείς Σχέσεις του Δήμου.
 στη Δημοτική Σύμβουλο Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη, η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων που αφορούν στην οριοθέτηση και προστασία των ρεμάτων, στη μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα και τα oδωνύμια, όπως, επίσης, στην επικοινωνία με τους πολίτες για την καταγραφή και την επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας.
                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου