Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

LAMDA Development & Mall «στηρίζουν» τα ανασφάλιστα παιδιά!!!

Μέρος των εσόδων από χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το εμπορικό κέντρο The Mall Athens παρέδωσαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας LAMDA Development στο Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α και του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» για τη φροντίδα των ανασφάλιστων παιδιών.
Κατά την παράδοση του ποσού, οι εκπρόσωποι της εταιρίας μετέφεραν στο Δήμαρχο κ. Πατούλη, την επιθυμία του The Mall Athens σταθερά να αποτελεί μέρος της μεγάλης αγκαλιάς για τα ανασφάλιστα παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.
«Η ένωση όλων για να διατηρηθεί η Ελπίδα και το Χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών αποτελεί ηθικό χρέος μας. Σε μια εποχή δοκιμασίας για πολλούς συμπολίτες μας πρέπει να στηρίξουμε το συνάνθρωπό μας και να μην επιτρέψουμε κανείς να στερηθεί το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα στα υπέρτατα αγαθά της Ζωής και της Υγείας» αναφέρεται στο μήνυμα της εταιρίας.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, χαιρέτισε τη νέα κοινωνική πρωτοβουλία της εταιρίας, σημειώνοντας:
«η σημερινή κίνηση της LAMDA δεν είναι η μοναδική στην κατεύθυνση της στήριξης των παιδιών και της ελληνικής κοινωνίας. Σε συνεργασία με το The Mall Athens συγκεντρώσαμε προ μηνών σχολικά είδη για τα παιδιά που ανήκουν στις οικονομικά ασθενείς ομάδες, ενώ στο χώρο κοινωνικής προσφοράς «ΠΡΟΣ…ΦΕΡΩ» πολίτες καταθέτουν τη δική τους προσφορά σε φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για μικρούς και μεγάλους. Στην προσπάθεια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής για την υποστήριξη των ανασφάλιστων παιδιών θέλουμε να έχουμε κοντά μας όλες τις υγιείς και με ευαίσθητες κοινωνικά χορδές δυνάμεις. Επιβραβεύουμε κάθε επιχείρηση που έχει την ίδια με εμάς στόχευση και ευχή μας είναι πρωτοβουλίες όπως αυτή να πολλαπλασιαστούν».
Ο κ. Πατούλης, κάλεσε, επίσης, όλους τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου: «με τον τρόπο αυτό όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να στηρίξουμε από το περίσσευμα της ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μας τους συνανθρώπους μας, και ιδιαίτερα τις οικογένειες με παιδιά, που η φτώχεια και η ανεργία δεν τους επιτρέπουν να εξασφαλίσουν ούτε τα στοιχειώδη για την επιβίωση τους. Με μια ελάχιστη συνεισφορά λίγων ευρώ από πολλούς μπορούμε να χαρίσουμε χαμόγελο κι ελπίδα σε αυτούς που μας χρειάζονται».
Ο αριθμός λογαριασμού του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου είναι 041 03 002150 30 και τηρείται στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Την εντολή διάθεσης του ποσού των 2.300 € για την ενίσχυση του έργου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής παρέδωσαν στον Πρόεδρο του Ι.Σ.Α κ. Πατούλη, ο οικονομικός διευθυντής της LAMDA Development Βασίλης Μπαλούμης, και ο διευθυντής του The Mall Athens Ευάγγελος Ζαρκαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου