Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Διοίκηση & Δημοτικό Συμβούλιο καλωσόρισαν το 2013

Με ευχές για ένα 2013 πιο ελπιδοφόρο, με λιγότερες αντιξοότητες και στερήσεις για όλους τους Έλληνες, καλωσόρισαν Διοίκηση και Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου το Νέο Έτος κατά την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης παρόντων του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, μελών της Διοίκησης, των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων και των υπόλοιπων αιρετών, εκπροσώπων του Ιερού Κλήρου, τοπικών Αρχών, φορέων, συλλόγων καθώς και πλήθους κατοίκων και πολιτών.
Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου κ. Νικόλαος, ο οποίος και ευχήθηκε στη Διοίκηση, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στους πολίτες του Αμαρουσίου μία Καλή Χρονιά, με αλληλεγγύη, ομόνοια και συλλογικότητα.
Μουσικά χρωμάτισε την εκδήλωση η γυναικεία χορωδία του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου η οποία ερμήνευσε πρωτοχρονιάτικες μελωδίες.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ευχήθηκε Υγεία σε όλους, μία δημιουργική χρονιά και το συντομότερο δυνατόν να ανατείλει ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο για τους όλους τους Έλληνες και την πατρίδα μας.
Αναφερόμενος στο σημαντικό έργο που επιτέλεσε ο Δήμος κατά το προηγούμενο έτος σηκώνοντας το φορτίο της στήριξης της κοινωνίας των πολιτών στις δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα μας, ο κ. Πατούλης, δεσμεύτηκε ότι η πρόνοια και η κοινωνική πολιτική και αυτή τη χρονιά, και ακόμα πιο δυναμικά, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων με στόχο να μην υπάρχει κανένας άνθρωπος στο Μαρούσι χωρίς φαγητό, φάρμακο και στέγη, με στόχο από κανένα νοικοκυριό να μην λείψουν τα αναγκαία για αξιοπρεπή διαβίωση. Παράλληλα, απηύθυνε πρόσκληση προς όλους να στηρίξουν το μηχανισμό του Δήμου για την προστασία και την αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Υπογραμμίζοντας την οικονομική ασφυξία που βιώνουν οι Δήμοι, ανέφερε ότι, αντίθετα, στο Μαρούσι βρίσκονται σε στάδιο εκτέλεσης σημαντικά έργα όπως η βιοκλιματική ανάπλαση του Κέντρου, που θα δώσουν νέα πνοή στην πόλη χωρίς κανενός είδους δανεισμό, χωρίς ούτε ένα ευρώ επιβάρυνσης για τον δημότη, έργα που εκτελούνται αποκλειστικά με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψε το πρώτο κομμάτι της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ακολούθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, οι Πρόεδροι των Κοινωφελών Επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων του Δήμου, οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των φορέων και συλλόγων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου