Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αυτός είναι ο πραγματικός Δήμος Αμαρουσίου !!!

Για  παράβαση καθήκοντος  κατ΄ εξακολούθηση  δικάζεται στην Ευελπιδων  την Πέμπτη 5η  Ιουλίου  ο Γ. Πατουλης.
 Αυτός είναι ο πραγματικός Δήμος Αμαρουσίου . Αν δεν είχε αλλάξει τον νόμο ο γνωστός Nομικός Σύμβουλος (και στο Μαρούσι) των μεγαλοεργολάβων, Προκόπης  Παυλόπουλος, ο Πατουλης  θα είχε παυθεί από Δήμαρχος τώρα και μήνες. Ενώ παράλληλα  είμαστε σε αναμονή της απόφασης του ΣτΕ για την νομιμότητα της εκλογής του ως Δήμαρχος. 
Πως να μην διατηρήσουν τον κάθε  Πατουλη στην Διοίκηση, όταν εκκρεμούν τακτοποίησεις  παράνομων χρήσεων γης, παράνομο Σχέδιο  Σωρού, παράνομο Σχέδιο Δηλαβερη και άλλες υποθέσεις που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης και αφορούν παράνομες  υπεραξιες δισεκατομμυρίων, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά το Μαρούσι
Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ακυρώθηκε οριστικά από τα κεντρικά η κατασκευή του Παιδικού Σταθμού στην Κοκκινιά και ως φαίνεται  το ίδιο ίσως συμβεί για … μη νόμιμη ανάθεση και με τον πολυδιαφημισμένο Παιδικό Σταθμό στο 285 Ο.Τ.

Παρότι  ο Δήμος επιδοτείται από το χρεωκοπημένο Δημόσιο, οι δασκάλες, τα παιδάκια (όσα από αυτά τελικά γίνουν δεκτά στα παλιά απαράδεκτα κτίσματα στους Δημοτικούς παιδικούς Σταθμούς), και οι εργαζόμενες μανάδες σε  κατάσταση άγχους και τρέλας
 Από την άλλη η Περιφέρεια του Σγουρού «ενέκρινε» 7.5 εκ. ευρώ από τα ΕΣΠΑ για άχρηστα (σε περίοδο κρίσης) έργα Βιτρίνας στο Μαρούσι, ελπίζοντας ότι έτσι θα ξανά  εκλέγει Δήμαρχος πάλι κάποιο αντίγραφο Τζανικου – Πατουλη.
Κάλεσμα λαμβάνουν συμπολίτες μας και για άλλη Δική Δημοτικού Συμβούλου του Πατουλη  που θα διεξήχθη τον Σεπτέμβρη , κάτι που δείχνει ότι οι νέοι Εισαγγελείς  κάνουν καλά την δουλειά τους   Και ότι  αν ισχύουν τα λόγια του Επιθεωρητή Δ.Δ. για «Ειδική» μεταχείριση Επωνύμων υπόδικων
(κύριοι  υπεύθυνοι για την εγκληματικότητα στην χώρα), αυτό ίσως αφορά  ψιλά σκαλοπάτια της  Δικαιοσύνης. 
Ποδηλατοδρόμους στα μπάζα , επονομαζόμενους « Πράσινες διαδρομές », καλά ποιος ελέγχει τα έργα του ΕΣΠΑ;
 Γιατί το αρμόδιο γραφείο στο κέντρο δεν ήξερε  τι να απαντήσει  Και μετά λεμε πως φτάσαμε σε οικονομική καταστροφή και που πάνε τα δανεικά χρήματα που μας ζητανε να πληρώσουμε  κόβοντας μισθούς και συντάξεις.
Να μου πείτε αφού  υπάρχουν ακόμα Έλληνες οι οποίοι πιστεύουν  στις  υποσχέσεις των διεφθαρμένων πολιτικών προσώπων, ότι θα διορίσουν παράνομα το παιδί τους στο Δημόσιο να κάθεται,  και τους ψηφίζουν και το 40% να απέχει από τις εκλογές και όλοι να ανέχονται αυτήν την κατάσταση και να τους πληρώνουν.  Με ελάχιστους εισερχομένους με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, αξιοκρατικά  και νόμιμα στο Δημόσιο,  και το 90% τα παιδιά των Δημοτικών Συμβούλων και  όλων των κομματικών κύκλων να  εισέρχονται από το παράθυρο  και σε αντάλλαγμα, για να ανανεωθούν οι συμβάσεις των δικών τους  παιδιών , ψηφίζουν ή  στηρίζουν κάθε απόφαση. 
 Είναι φυσικό να έχουμε ένα διεφθαρμένο κράτος και η διαπλοκή και  η εγκληματικότητα τελικά να κυριαρχήσουν.

                                           Συνδυασμός "ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
                                                               Δορυλαος Κλαπακης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου