Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Ενδιαφέρον" της Δημοτική Αρχής για το Συνοικισμό Καρπαθίων

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Συνοικισμού Καρπαθίων είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών έργων κου Νικόλαου Πέππα και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κου Βασίλη Κόκκαλη.
Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος κος Νικόλαος Μηναδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν από τη Δημοτική Αρχή ότι το ζήτημα της ένταξης στο σχέδιο πόλης της περιοχής στη γειτονιά Ηπειρώτικα - Καρπάθικα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ολοκλήρωση της οριοθέτησης του ρέματος Σαπφούς.
Προς την κατεύθυνση αυτή διευκρινίσθηκε ότι με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου κου Πατούλη προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αναμένεται έως το τέλος του έτους να έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την οριοθέτηση του ρέματος και ως εκ τούτου στη συνέχεια να προχωρήσει η ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης.
Επίσης θετική ήταν η ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής στο αίτημα του Συλλόγου για βελτίωση των έργων υποδομής στην περιοχή. Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Πέππας θα πραγματοποιήσει επιτόπια αυτοψία με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την καταγραφή των αναγκών της περιοχής.

Μετά το πέρας της συνάντησης, το Δ.Σ. του Συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή του προς τη Διοίκηση του Δήμου και προσωπικά στο κο. Πατούλη για την άμεση ανταπόκρισή του και το αμέριστο ενδιαφέρον του για τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή τους.
Στη συνάντηση εκ’ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος κος Γεώργιος Νιώτης, ο Γενικός Γραμματέας κος Μιχάλης Κουτσός και το μέλος κος Ηλίας Ζαβόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου