Σάββατο 26 Μαΐου 2012

«Ανοίγει & σας περιμένει» την Πέμπτη, ο αναβαθμισμένος θερινός Δημοτικός κινηματογράφος

           Πάμφθηνο το εισητήριο(5  !) για  6η συνεχή χρονιά
                     στο Σινέ «Μίμης Φωτόπουλος»
Ειδικές τιμές για ΑμεΑ, ανέργους, μαθητές, φοιτητές & στρατευμένους                      
Έτοιμος να υποδεχθεί τους φίλους της 7ης Τέχνης και κατά τη φετινή θερινή περίοδο, είναι ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος», που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 με τη δραματική κομεντί «Άθικτοι».
Στον φιλόξενο αναβαθμισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου επί τη οδού Αγ. Κωνσταντίνου (δίπλα στο Εμπορικό κέντρο "Αίθριον"), μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα καλοκαιρινά βράδια και να απολαύσουν ταινίες α’ προβολής, αλλά και παλαιότερες ταινίες, σταθμούς στην ιστορία της μεγάλης οθόνης.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Αμαρουσίου προς τους πολίτες, το εισιτήριο διατηρείται για 6η συνεχή χρονιά στο ίδιο χαμηλό επίπεδο των 5 ευρώ, ώστε ο Δημοτικός Κινηματογράφος να αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα ΑμεΑ τους ανέργους, τους μαθητές, φοιτητές και τους στρατευμένους, για τους οποίους η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 3 ευρώ.
 Με την ευκαιρία της νέας κινηματογραφικής σεζόν για το Δημοτικό Κινηματογράφο, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης εύχεται σε όλους μας να περάσουμε ένα όμορφο κινηματογραφικό καλοκαίρι, επιστρατεύοντας την καλή μας διάθεση και αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Δείτε το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου έως τις 13 Ιουνίου 2012, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου