Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Για το "αγαπημένο παιδί" της Διοίκησης Τζανίκου...

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμαρουσίου Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, σε βάρος της σημερινής Διοίκησης του Δήμου, επισημαίνονται τα παρακάτω:
"Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς "ανεύθυνος" και "αλαζόνας" στον κ. Μπρέγιαννη, γιατί τον χαρακτηρίζουν και ως πολιτικό πρόσωπο, αλλά και ως πολίτη.
Είναι ανεύθυνος γιατί μιλά για κατάρρευση του Δήμου σε μια περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης του Δήμου, το οποίο ήδη αποδίδει αποτελέσματα.
Είναι ανεύθυνος γιατί ως επίλεκτο στέλεχος της Διοίκησης Τζανίκου ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τον υπερ-δανεισμό του Δήμου Αμαρουσίου την περίοδο 2002-2006.
Είναι ανεύθυνος γιατί ως επίλεκτο στέλεχος της Διοίκησης Τζανίκου συνέβαλε στη διασπάθιση και την αλόγιστη σπατάλη των χρημάτων των συμπολιτών μας σε αποτυχημένα έργα και παρεμβάσεις όπως οι κυβόλιθοι του Κέντρου, έργο του οποίου έχει επανειλημμένα δηλώσει θαυμαστής.
Είναι ανεύθυνος γιατί ως επίλεκτο στέλεχος της Διοίκησης Τζανίκου και υπηρετώντας από θέση ευθύνης στην επιχείρηση επικοινωνίας του Δήμου, επέτρεψε να μετατραπεί η πόλη μας σε Παράδεισο της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης.
Είναι αλαζόνας γιατί δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες του Αμαρουσίου για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος της πόλης ως μέλος της Διοίκησης Τζανίκου, του οποίου υπήρξε το "αγαπημένο παιδί".
Είναι αλαζόνας γιατί πιστεύει ότι αρκούν 5 χρόνια για να ξεχάσουμε το πολιτικό του παρελθόν στα δημοτικά δρώμενα της πόλης. Το Μαρούσι όμως δεν ξεχνά.
Είναι αλαζόνας γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας, όταν τους υπόσχεται μια νέα αρχή για την πόλη, χρησιμοποιώντας όμως στην ουσία μεταχειρισμένα υλικά. Κύριε Μπρέγιαννη, δεν χτίζεις "νέο σπίτι" με μεταχειρισμένα υλικά. Κι εσείς είστε μεταχειρισμένο υλικό.
Το χειρότερο από όλα όμως είναι το γεγονός ότι υπόσχεστε "αποσαφήνιση του πολιτικού στίγματος, μακριά από κόμματα", ποιος, εσείς που η δημοτική σας διαδρομή πέρασε μέσα από τον κομματικό σωλήνα, στον οποίο στηρίξατε και την επαγγελματική σας ανέλιξη.
Και δεν έχετε κόψει ούτε μέχρι σήμερα τον ομφάλιο λώρο που σας συνδέει με τις κρατικοδίαιτες θέσεις που χαρίζονται στα παιδιά του "κομματικού σωλήνα".
Η Διοίκηση Πατούλη κρίθηκε στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 για το έργο της. Έργο ουσίας, έργο που δίνει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Με το έργο που έγινε, αλλά και με το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, απαντάμε στις αντιπολιτευτικές κορώνες ανεύθυνων προσώπων που θεωρούν ότι αρκεί να ανακυκλωθούν για να αναστηθούν πολιτικά και να ξεχάσουμε το αμαρτωλό τους παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου