Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Eλεγχος καπνίσματος σε δημόσιους χώρους

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Κατά του Καπνίσματος, καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη και τη Γενική Δ/ντρια Δημόσιας Υγείας, μέλος της Επιτροπής Αναστασία Πανταζοπούλου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Σπύρου Σταθούλη, του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης κ. Ιωάννη Πουλόπουλου και του υπεύθυνου για το συντονισμό και τη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Βασίλη Κόκκαλη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της οργάνωσης για τον έλεγχο του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, στο πλαίσιο των δράσεων του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Τα μέλη της Επιτροπής αναμένεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους στην επόμενη συνάντηση που θα έχουν με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη η οποία ορίστηκε τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι περαιτέρω ενέργειες για τον έλεγχο του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου