Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Νέο Μαρούσι - Κυπρίων Αγωνιστών : Ως πότε;

Ενας πολύπαθος δρομος, με υπερβολικη κινηση, και με την επιλυση του κυκλοφοριακου προβληματος να φανταζει αδυνατη. Ο δρομος αυτος που εξυπηρετει Μαρουσι (Σισμανογλειο Νοσοκομειο) -Βριλησσια-Πεντελη-Μελισσια εχει καταντησει καρκινωμα για την ευρυτερη περιοχη.
Πολλες φορες (προεκλογικα κατα τις δημοτικες αναμετρησεις) εχει γινει θεμα για διανοιξη του παραδρομου της Αττικης Οδου που ενωνει το Πολυδροσο Χαλανδριου με την λεωφορο Πεντελης.
Μεχρι εκει ομως, καθοτι τα τοπικα συμφεροντα και τα "βισματα" το καθε κατοικου με την κεντρικη εξουσια διατηρουν (παρανομα) τον δρομο αυτο κλειστο. Με αποτελεσμα ολη η κυκλοφορια να γινεται απο την Κυπριων Αγωνιστων. Τι Συμβουλια επικρατειας, τι δικαστηρια, τι κοινητοποιησεις...κανενας δεν κουναει τους εχοντες τα συμφεροντα τους απο την μη διανοιξη του παραδρομου. Δηλαδη τι πρεπει να γινει? Να φερουμε τον Γκλέτσο απο την Στυλιδα να φγαλει τις μπαρες στην Λ.Πεντελης για να ανοιξει ο δρομος?
Με τελευταια στοιχει τα οχηματα που διερχονται απο την Κ.Αγωνιστων ειναι περι τις 15000 ημερησιως. Μηπως καποιος απο τους αναγνωστες εχει να προτεινει κατι σχετικα με λυση στο προβλημα αυτο.
Ευχαριστω για την φιλοξενια.
Ενας Ενεργος Πολιτης που σιχαινεται την αδικια και εχει χαρακτηριστει γραφικός, λογω της νοοτροπιας του.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://www.roufianos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου