Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Άναψε το πιο λαμπερό και εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Στις 16 Δεκεμβρίου ανοίγει το πλούσιο ποιοτικό πρόγραμμα
                        για μικρούς και μεγάλους

Το πιο όμορφο, το πιο λαμπερό, το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε  στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού στο Μαρούσι, ανοίγοντας την εορταστική περίοδο, όπου με πρωταγωνιστές τα παιδιά ο Δήμος Αμαρουσίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Με τους εορταστικούς ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου να δίνουν το τόνο στη γιορτινή ατμόσφαιρα, παρουσία πολλών μικρών μας φίλων και των γονιών τους, ο Αλέξανδρος, ο γιος του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη πάτησε το κουμπί και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο φωτίσθηκε από τα χιλιάδες λαμπιόνια, δίνοντας σε όλους μία νότα χαρά και αισιοδοξίας.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «και εφέτος τα Χριστούγεννα στο Μαρούσι θα είναι μοναδικά. Το κέντρο της πόλης θα μεταμορφωθεί σε μια υπαίθρια λαμπερή σκηνή που θα φιλοξενήσει μια φαντασμαγορική γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και εκδηλώσεις για τα μικρά αλλά… και τα μεγάλα παιδιά. Για άλλη μια χρονιά, ο Δήμος Αμαρουσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχοντας ετοιμάσει ένα πλούσιο, ποιοτικό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για όλους τους κατοίκους της πόλης. Ένα πρόγραμμα που καταφέραμε να έχει σημαντικά μικρότερο κόστος σε σχέση με άλλες χρονιές εξασφαλίζοντας στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας χορηγίες από επιχειρήσεις της πόλης μας, που στόχο έχει να δώσει χαρά στους συμπολίτες μας, αλλά και να τονώσει και να ενισχύσει την τοπική αγορά του Αμαρουσίου.
Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν με μια μεγάλη συναυλία στις 16 Δεκεμβρίου θα έχουν απ’ όλα. Κατασκευή παραμυθένιων δημιουργιών, προσκοπικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, συναυλίες από το Δημοτικό Ωδείο, τη χορωδία και τα ΚΑΠΗ του Δήμου, παραδοσιακά κάλαντα, παγοδρόμιο και καρουζέλ που είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν και θα δημιουργήσουν αισθήματα ξενοιασιάς και ανεμελιάς σε όλους. Ενώ στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού, ο Άγιος Βασίλης και η παρέα του θα υποδέχονται τους επισκέπτες στο όμορφο χωριό τους, όπου ξύλινα σπιτάκια θα κρύβουν μια φιλόξενη γωνιά και μια έκπληξη για μικρούς και μεγάλους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου