Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Tο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου συνεδριάζει

 Τα θεματα τα οποια θα συζητηθουν την Πέμπτη 11 Μαρτίου στις 07:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικου Συμβουλίου (Βασ. Σοφίας 9 - Δημ. Μόσχα), είναι τα εξής:

1) Ενημέρωση για τη δομή και τη δράση της Δημοτικής Αστυνομίας.
2) Τροποποίηση στο Ο.Τ. 31 Συζήτηση επί των ενστάσεων.
3) Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 188 (έγκριση οδού Καλαβρύτων) της περιοχής Κοκκινιά του Δήμου.
4) Διαμόρφωση της ιδιοκτησίας Λουμίδη, προκειμένου να εγκατασταθεί το Μουσείο Σπαθάρη.
5) Άδεια περίφραξης στο Κ.Χ. του Ο.Τ. 5, προκειμένου να γίνουν εργασίες διαμόρφωσης για την εγκατάσταση του Γηπέδου Αμαρουσίου.
6) Έγκριση ή μη της προσωρινής κατάληψης (κάλυψης) τμήματος του Κ.Χ. της Πλατείας Αγίας Ελεούσης (τμήμα διαμορφωμένου γηπέδου) με φουσκωτό προσωρινό στέγαστρο.
7) Έγκριση ή μη μιας θέσης στάθμευσης για ΑΜΕΑ και θέσεων προσωρινής στάθμευσης για επισκέπτες μπροστά από το πεζοδρόμιο του Δημαρχιακού Μεγάρου.
8) Ανάθεση ή μη, στην Κοινωφελή Επιχείρηση Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Δήμου Αμαρουσίου, της εκπόνησης μελέτης ελεγχόμενης στάθμευσης και στάθμευσης δημοτών στους δρόμους της πολεοδομικής ενότητας Παραδείσου Αμαρουσίου.
9) Έγκριση ή μη τρόπου αποπληρωμής του κόστους σύνδεσης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμαρουσίου.
10) Εξέταση αναγκαιότητας ή μη κοπής των δένδρων εντός του κοιμητηρίου και επιδιόρθωση μικρών υλικών ζημιών σε οικογενειακούς τάφους.
11) Καταβολή αποζημίωσης απαλλοτριωθείσας εκτάσεως λόγω ρυμοτομίας στο Ο.Τ. Γ. 1044 της περιοχής «Στούντιο Α» με Κ.Α. 0860, κατόπιν δικαστικής αποφάσεως (υποθ. Καλοοζύμη - Λουκίδου Μακρίνα κ.λπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου