Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Με εκπροσώπους του κλάδου της εστίασης Αμαρουσίου, συναντήθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου

Mέτρα στήριξης & πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για τους επιχειρηματίες της εστίασης 
Με εκπροσώπους επιχειρηματιών του κλάδου της εστίασης του Αμαρουσίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο πλαίσιο των διαβουλεύεσεων που πραγματοποιεί με φορείς της αγοράς, με αφορμή και τις έκτακτες υγειονομικές
συνθήκες λειτουργίας. 
 Στη συνάντηση συμμετείχαν οι επιχειρηματίες της εστίασης Μάκης Ρούσσος, Ειρήνη Ρομποτή, Βασίλης Πατήλας και Γιώργος Βρέντας, ενώ παραβρέθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης. 
 Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ανέλυσε τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου σε σχέση με τις μειώσεις τελών και ενημέρωσε τους εκπροσώπους για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με την καθαριότητα, το πράσινο, τις απολυμάνσεις και τους σχεδιασμούς για την βελτίωση της εικόνας του Αμαρουσίου και ιδιαιτέρως του κέντρου. 
Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της εστίασης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Βιώνουμε ως κοινωνία μία πρωτόγνωρη κατάσταση που επιβάλλει και ιδιαίτερη αντιμετώπιση. 
Σε ότι αφορά τις μειώσεις τελών των διαφόρων επιχειρηματικών κλάδων, οφείλουμε αφενός να εφαρμόσουμε τις σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις και αφετέρου ως Δήμος να δούμε ποιες είναι εκείνες οι επιπλέον παροχές που δεν δημιουργούν πρόβλημα στις οικονομικές μας ισορροπίες. 
Παράλληλα προσπαθούμε καθημερινά – και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι – να αναβαθμίζουμε την εικόνα του κέντρου και να δημιουργούμε ένα περιβάλλον ελκυστικό και ασφαλές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου