Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Περιοδεία βουλευτών & ΟΜ στο Μαρούσι

Με ιδιαίτερα θετικό τρόπο έγιναν δεκτές οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ από τον εμπορικό κόσμο και τους πολίτες του Αμαρουσίου, όπως μας πληροφορεί δελτίο Τύπου της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ
Βουλευτές και μέλη της Οργάνωσης Μελών Αμαρουσίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποίησαν περιοδεία στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Ιδιαίτερα θετική αποδοχή από καταστηματάρχες και εμπόρους είχε η ενημέρωση επί των 13 σημείων-προτάσεων για οικονομική στήριξή τους λόγω της πανδημίας, όπως εξαγγέλθηκαν από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και που αποτυπώθηκαν και μοιράστηκαν σε ειδικό φυλλάδιο από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας.
Στην περιοδεία που οργάνωσε η ΟΜ Αμαρουσίου συμμετείχαν οι βουλευτές Πάνος Σκουρλέτης και Κώστας Ζαχαριάδης, ο Θανάσης Δημάκης εκ μέρους της Νομαρχιακής Βόρειας Αθήνας και πολλά μέλη της ΟΜ –πάντα με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. 
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν νέες περιοδείες προκειμένου να ενημερωθούν δια ζώσης οι πολίτες της περιοχής για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πάνω στα προβλήματα που προκαλούνται από την πανδημία τα οποία η πολιτική και τα μέτρα της κυβέρνησης αντί να τα επιλύουν, τα επιτείνουν δραματικά.
Μαρούσι, 31 Οκτωβρίου 2020
                                  ——— ∙ ——— ∙ ——— ∙ ——— ——— ∙ ——— ∙ ——— ∙ ———
                                                   .~`~.. .~`~. .~`~. **** .~`~..~`~...~`~. 
                                            `~. .~`~..~`~..~`~..~`~..~`~..~`~..~`~..~`~. `~.

                                       € « » ●► $ ▲▼◄► € € $$ € € ◄ ►▲▼► ◄● « » €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου