Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Oι οικονομικές σχέσεις του Μπιλ Γκέιτς με Κλίντον, Μακρόν & Τζέφρι Έπσταϊν

Γιατί ο Bill Gates πιστεύει ότι η γενετική επεξεργασία & η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσαν να σώσουν τον κόσμο; 

Για να μας φέρει τη λύση της αποσυμφόρησης με το μαγικό και ολοκληρωτικό εμβόλιο. 
Επί του παρόντος εργάζεται για να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής για την υγεία μέσω του ΠΟΥ και των Ηνωμένων Εθνών και των πολιτικών υγείας κάθε χώρας στον κόσμο. 
Εάν αυτή η κρίση συνεχίζεται για τόσο καιρό, είναι επειδή ο Macron προτιμά να δίνει χρήματα στο Ίδρυμα Bill και Melinda Gates για τον HIV αντί να αγοράζει μάσκες, φορέματα και τεστ για το νοσηλευτικό προσωπικό. 
Η διαφθορά του Γκέιτς είναι απόλυτα υπό την έννοια ότι ανακυκλώνει πρώην υπουργούς Υγείας όπως η Μαρίσολ Τουραΐνη που είναι πρόεδρος της UNITAID, μια δομή που «φιλοξενείται» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. 
Ποιος είναι ο UNITAID; 
Είναι ένας οργανισμός με έδρα τη Γενεύη, που ιδρύθηκε το 2006 από τους Bill Gates και Bill Clinton. 
Το Ίδρυμα Κλίντον είναι ο μεγαλύτερος δωρητής του UNITAID. 
Αυτός ο διεθνής οργανισμός επενδύει στην καινοτομία για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία του HIV / AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας γρηγορότερα, πιο οικονομικά και πιο αποτελεσματικά. 
Τώρα καταλαβαίνουμε ότι αν ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτηθεί από τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και τον σημερινό Πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουήλ Μακρόν, ο φτωχός Ντιτιέ Ραούλτ δεν θα ζυγίζει πολύ.  
Μπιλ Γκέιτς: 
« Έχουμε την ευκαιρία, χάρη στην πρόοδο σε εργαλεία όπως η τεχνητή νοημοσύνη και οι τεχνολογίες γενετικής επεξεργασία
ς, να χτίσουμε αυτήν τη νέα γενιά λύσεων υγείας έτσι ώστε να είναι προσβάσιμες σε όλους στον πλανήτη. Και είμαι πολύ ενθουσιώδης γι 'αυτό». 
Το Ίδρυμα Gates επενδύει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε τεχνολογίες όπως το CRISPR CAS 9 με στόχο τη γρήγορη διάδοση αυτών των γονιδιωματικών αλλαγών στους πληθυσμούς κουνουπιών, αλλά και για το μελλοντικό εμβόλιο κατά του κοροναϊού.
                                                                 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
                                             http://www.geopolintel.fr/article2230.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου