Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

O πόλεμος των βιο-όπλων

H Κίνα έκλεψε τον Coronavirus από τον Καναδά για να τον καταστήσει βιο-όπλο  
Πέρυσι, μυστηριώδες φορτίο είχε Coronavirus από τον Καναδά είχε μεταφερθεί με  λαθρεμπόριο στην Κίνα, προφανώς από κινέζους πράκτορες που εργάζονται στο καναδικό  εργαστήριο.  
Έρευνα από την GreatGameIndia συνέδεσε τους πράκτορες με το κινεζικό πρόγραμμα Biological Warfare από όπου ο ιός είναι ύποπτος ότι έχει διαρρεύσει προκαλώντας την έκρηξη του Wuhan Coronavirus.  
Αυτή η αναφορά για το Coronavirus Bioweapon (βιο-όπλο) έχει προκαλέσει μεγάλη διεθνή διαμάχη και αποφεύχθηκε από μεγάλο μέρος των δυτικών media του συρμού, ως «θεωρία συνωμοσίας». 
Παλιά ιστορία 
Στις 13 Ιουνίου 2012, ένας Σαουδάραβας ηλικίας 60 ετών εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, με 7ήμερη ιστορία πυρετού, βήχα, απόχρεμψης και δύσπνοια. 
Ο Αιγύπτιος ιολόγος Δρ. Ali Mohamed Zaki απομόνωσε και αναγνώρισε έναν προηγουμένως άγνωστο κοροναϊό από τους πνεύμονές του. 
Μετά από τη συνήθη διάγνωση, ο Ζάκι ήρθε σε επαφή με τον Ρομ Φουχίερ, έναν κορυφαίο ιολογικό γιατρού στο Erasmus Medical Center (EMC) στο Ρότερνταμ, Κάτω Χώρες, για συμβουλές. 
Αυτό το δείγμα Coronavirus αποκτήθηκε από τον επιστημονικό διευθυντή Dr. Frank Plummer (το κλειδί για την έρευνα του Coronavirus Frank Plummer ο οποίος δολοφονήθηκε πρόσφατα στην Αφρική) του Εθνικού Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του Καναδά (NML) στο Winnipeg απευθείας από τον Fouchier, ο οποίος τον έλαβε από το Zaki.  
Αυτός ο ιός φέρεται να εκλάπη από το εργαστήριο του Καναδά από κινέζους πράκτορες.

National Microbiology Lab (The Canadian Science Centre for Human and Animal Health) on Arlington St. in Winnipeg. 

Ο Coronavirus έφθασε στις εγκαταταστάσεις NML Winnipeg του Καναδά στις 4 Μαΐου 2013 από το ολλανδικό εργαστήριο. 
Το καναδικό εργαστήριο αύξησε τα αποθέματα του ιού και το χρησιμοποίησε για να αξιολογήσει τις διαγνωστικές δοκιμασίες που χρησιμοποιήθηκαν στον Καναδά. 
Οι επιστήμονες του Winnipeg εργάστηκαν για να δουν ποια είδη ζώων μπορούν να μολυνθούν με τον νέο ιό. 
Τον Μάρτιο του 2019, σε ένα μυστηριώδες γεγονός, μια αποστολή εξαιρετικά μολυσματικών ιών από τη ΝΜΝ του Καναδά κατέληξε στην Κίνα. 
Η εκδήλωση προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο με τους εμπειρογνώμονες του Bio-Warfare που αμφισβήτησαν γιατί ο Καναδάς έστελνε θανατηφόρους ιούς στην Κίνα. 
Οι επιστήμονες από τη NML δήλωσαν ότι οι εξαιρετικά θανατηφόροι ιοί ήταν πιθανό βιο-όπλο. 
Ο Dr. Francis Boyle,  καθηγητή διεθνούς δικαίου στο πολυχώρο του Πανεπιστημίου του Ιλλινόι, έγραψε ένα από τα βιβλία του με τίτλο «Biowarfare and Terrorism» και συνέταξε την εγχώρια νομοθεσία εφαρμογής των Ηνωμένων Πολιτειών για τη σύμβαση για τα βιολογικά όπλα, γνωστή ως νόμος περί αντιτρομοκρατίας των βιολογικών όπλων του 1989, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από τα δύο σώματα του αμερικανικού Κογκρέσου και υπογράφηκε από τον πρόεδρο Μπους.    
O Dr. Francis Boyle: Aν κάνετε απλά μια πολύ απλή αναζήτηση στο Google σχετικά με το "Έχει η Κίνα εργαστήριο BSL-4;", το Wuhan εμφανίζεται αμέσως. 
Βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. 
Όπως σαν τα εργαστήρια BSL-4, έχουμε πολλά στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη όπλων βιολογικού πολέμου με γενετική μηχανική DNA. 
Έτσι, μου φαίνεται ότι το Wuhan BSL-4 είναι η πηγή του κορωναϊού. 
Η εικασία μου είναι ότι ερευνούσαν τον SARS και τον εξοπλίζουν περισσότερο δίνοντάς του ένα κέρδος από ιδιότητες λειτουργίας, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι πιο θανατηφόρο.   
(Geopolitics & Empire - GreatGameIndia - informationclearinghouse.info)
                                          Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 
                                                  | Γράφτηκε από τον/την Betinakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου