Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Στις 12:00 μ.μ. η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής Αμαρουσίου»

ΕNNΕΑ (09) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης (35/2019) της «Οικονομικής Επιτροπής Αμαρουσίου», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 12:00 μ.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010.
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Διαπραγμάτευση ή μη με την Τράπεζα Πειραιώς με σκοπό την εξώδικη επίλυση της διαφοράς και την, συνεπεία αυτής, μείωση της απαίτησης της τράπεζας, που απορρέει από την υπ' αριθμόν 14225/2010 Διαταγή Πληρωμής που έχει κοινοποιηθεί στον Δήμο Αμαρουσίου
2. Ανάθεση χειρισμού υπόθεσης σε «εξωτερικό» δικηγόρο, προκειμένου να επιχειρηθεί εξώδικη επίλυση της διαφοράς, λόγω της ιδιαίτερης σημασίας της και της απαιτούμενης εξειδικευμένης γνώσης και δεξιοτήτων για τον χειρισμό της
3. Έγκριση ή μη πρακτικού της επιτροπής διενέργειας & αξιολόγησης διαγωνισμών συμβάσεων Προμηθειών και έγκριση ή μη κατακύρωσης αποτελέσματος του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014 - 2020» & ένταξη της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ & ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 - Κ.Σ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ /ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5029645 Με τίτλο Υποέργου 1 «ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»
4. Έγκριση ή μη καταβολής επιδικασθέντων ποσών δυνάμει της υπ' αριθ. 698/2019 τελεσίδικης απόφασης του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου
5. Έγκριση ή μη καταβολής ποσών λόγω τελεσίδικης δικαστικής απόφασης (υπόθ. DENCO)
6. Έγκριση ή μη της εξειδίκευσης πίστωσης και της διοργάνωσης Χριστουγεννιάτικης μουσικοθεατρικής παράστασης Καραγκιόζη, που αφορούν στη μελέτη «Αμοιβές καραγκιοζοπαικτών για συμμετοχή σε παραστάσεις θεάτρου σκιών»
7. Έγκριση ή μη της εξειδίκευσης πίστωσης και της εκτύπωσης φιγούρων Καραγκιόζη που αφορούν στη μελέτη «Προμήθεια φιγούρων Καραγκιόζη»
8. Έγκριση ή μη της εξειδίκευσης πίστωσης και της διοργάνωσης προγράμματος Θεατρικής Παιδείας στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση με τίτλο «Θεατρική Παιδαγωγία» που αφορά στη μελέτη «Δαπάνες για προγράμματα θεατρικής και μουσικής παιδείας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση»("Δαπάνες για προγράμματα θεατρικής παιδείας στηνδευτεροβάθμια εκπαίδευση")
9. Διαγραφή χρέωσης για χρήση οστεοφυλακίου - οφειλέτης Τ.Α. του Η. Α/Κ 072210 / ID 59813
                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                      Της Οικονομικής Επιτροπής
                                                       ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ
                                 €€ $  ●► « » ▲▼◄  $ € $   ◄ ▼▲ « »  ●►$  €€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου