Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

17ο Αθλητικό & Πολιτιστικό CAMP Δήμου Αμαρουσίου για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου

Ένα πλούσιο σε εμπειρίες και δρώμενα θερινό Camp διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) για τα παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου, προκειμένου να περάσουν την περίοδο των διακοπών τους ευχάριστα & δημιουργικά.
Το Camp του Δήμου Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου  κ. Γιώργου Πατούλη είναι εμπλουτισμένο για τρίτη συνεχή χρονιά και με δραστηριότητες πολιτισμού.
Μαθήματα μουσικής προπαιδείας, φωτογραφίας, εφαρμοσμένων τεχνών, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, Πολιτικής Προστασίας, αλλά και θέατρο Σκιών, με επισκέψεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στην Βορέειο Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, θα δώσουν νέα ερεθίσματα στα παιδιά για την απόκτηση νέων γνώσεων.
Παράλληλα, μια σειρά από αθλητικές δραστηριότητες όπως Ρυθμική Γυμναστική, Παραδοσιακοί Χοροί, Παιδική Zumba, Κολύμβηση, Τένις, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, παιχνίδια επιβίωσης θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους και θα διδαχθούν τις αρχές και τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους.      
Όλες οι δραστηριότητες ακολουθούν ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και δασκάλων, μέσα σ’ ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι» σε όλα τα παιδιά σημειώνει:
«Χωρίς καμία διαφοροποίηση στην ποιότητα, διατηρούμε για τρίτη χρονιά το ίδιο  χαμηλό κόστος συμμετοχής, στηρίζοντας στην πράξη τις οικογένειες της πόλης μας, με στόχο όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να εναχθούν στα Camp του Δήμου μας.» 
Οι περίοδοι του Camp είναι οι εξής:
●►Α’ περίοδος: από 18/6 – 28/6
●►Β’ περίοδος: από 1/7- 12/7
●►Γ’ περίοδος: 15/7-26/7
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν 
με το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου. 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-61.07.650, 651.
                                                    € €  ●► « » ▲▼◄  $  $€$  $  ◄ ▼▲ « »  ●► € €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου