Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης Τ. Μαυρίδη συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης δέχθηκε την επίσκεψη του Δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης Τ. Μαυρίδης στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα των δύο όμορων Δήμων αλλά και γενικότερα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενόψει των επικείμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στην Υποψηφιότητα του Γ Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής αλλά και την χαρά που αισθάνεται για  τον φίλο και συνάδελφο αυτοδιοικητικό με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί την πορεία τους από τα δημοτικά έδρανα του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης με Δήμαρχο τον Παύλο Καμάρα. 

Είναι μεγάλη και η τιμή που αισθάνεται ως Δήμαρχος της Λυκόβρυσης Πεύκης  που ένας Πευκιώτης, καθώς ως γνωστόν ο Γ. Πατούλης διαμένει στην Πεύκη, είναι υποψήφιος για ένα ανώτατο αξίωμα αυτό του Περιφερειάρχη Αττικής.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τον Τ. Μαυρίδη για την στήριξή του και την φιλία του η οποία ξεκίνησε από τα πρώτα αυτοδιοικητικά βήματα και των δύο και συνεχίζεται πάντα με κοινό στόχο την προσφορά στα κοινά και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
                                                € €  ●► « » ▲▼◄  $  €  $  ◄ ▼▲ « »  ●► €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου