Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΣΥΜΦΩΝΟ Ο.Η.Ε για την ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ:Ο Δούρειος Ίππος!

Mέρες που είναι, το αναρτούμε ξανά (Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018)! 
Στις 13 Ιουλίου 2018 ο ΟΗΕ έδωσε στη δημοσιότητα ένα κείμενο 34σελίδων με την ονομασία Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Πειθαρχημένη και Κανονική Μετανάστευση 
(Global Compact for Safe, Orderly and RegularMigration). 
Αποτέλεσμα πρωτοβουλιών των μουσουλμανικών χωρών, το σύμφωνο ψηφίσθηκε επί της αρχής από όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης πλην των ΗΠΑ. 
Γραμμένο στην κλασική «ανθρωπιστική» παραπλανητική διάλεκτο παρομοίων «πρωτοβουλιών», με έμφαση στο ρετουσάρισμα εννοιών και στην συγκεκαλυμένη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, το σύμφωνο παρουσιάζει 23 αντικειμενικούς σκοπούς που έντεχνα σκοπεύουν στην διευκόλυνση και
προώθηση της παγκόσμιας παράνομης μετανάστευσης.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε κανένα απολύτως σημείο των 34 σελίδων δεν υπάρχει αναφορά σε παράνομη μετανάστευση καθώς υιοθετείται ο όρος «παράτυπη μετανάστευση» (irregular migration), ο οποίος πλέον προωθείται επιθετικά, επίμονα, ακόμη και νομικά σε μια απροκάλυπτη προσπάθεια των  2 αριστερόστροφων «προοδευτικών» να επιβάλουν λογοκρισία επί πάντων σχετικά με την συνεχιζόμενη εισβολή Αφρo - Ασιατών στην Ευρώπη. 
Ο κύριος στόχος του συμφώνου – καταφανής σε όποιον έχει την υπομονή και την επιμονή να διαβάσει προσεκτικά τις ατελείωτες 34 σελίδες—είναι η ουσιαστική νομιμοποίηση του «δικαιώματος» οιουδήποτε από τον Τρίτο και Τέταρτο Κόσμο να μετακινηθεί στις ανεπτυγμένες χώρες κατά το δοκούν.
Η ακατάσχετη δυναμική που δημιουργήθηκε από την άφρονα & προκλητική συμπεριφορά της κ. Μέρκελ το καλοκαίρι του 2015 (η οποία τηνέχει ήδη οδηγήσει σε άδοξο έξοδο από την πολιτική) πρόσφερε το έναυσμα που αναζητήσουν εκείνες οι χώρες-μέλη του ΟΗΕ με μακρά παράδοση παραγωγής παράνομων μεταναστών. 
Το σύμφωνο, του οποίου η υπογραφή έχει προγραμματισθεί για τις 10-11 Δεκεμβρίου στο Μαρακές του Μαρόκου, παρ’ όλο που διαφημίζεται ως μη δεσμευτικό (η γλώσσα του έχει προσαρμοσθεί αναλόγως), δημιουργεί «ατμόσφαιρα» η οποία εν καιρώ, όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι πεπειραμένοι ΠΑΝανθρωπιστές «προοδευτικοί», αναπόφευκτα θα προκαλέσει νέες απαιτήσεις για «εξορθολογισμό» των υπαρχόντων διεθνών συμφωνιών  & φυσικά, την προσαρμογή του νομικού καθεστώτος της κάθε χώρας του ανεπτυγμένου κόσμου με στόχο τα «ελαστικά» (διάβαζε «ανοιχτά») σύνορα.
Επί του παρόντος, οι οπαδοί της γενικευμένης ανεμπόδιστης μετανάστευσης από τις υπανάπτυκτες χώρες προς βορράν συντηρούν ένα επιφανειακά μη προκλητικό κλίμα που δίνει έμφαση στο «εθελοντικό» κάλεσμα του συμφώνου—όπως έκανε εντέχνως προ ημερών ο ημέτερος επίτροπος της ΕΕ μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα. 
Το ίδιο κλίμα συντηρείται από τους απανταχού «ανθρωπιστές» που δήθεν εκπλήσσονται από την αντίσταση των «εθνικιστών» και των παρομοίων τους. 
Η όλη αυτή προπαγανδιστική προσπάθεια επενδύει, πλαγίως μέχρις στιγμής, στην πια πασίγνωστη διαβρωτική και επιθετική τακτική του public shaming (δημόσια διαπόμπευση) των «εθνικιστών» και της «άκρας Δεξιάς», οι οποίοι αρνούνται σκληρόκαρδα να αποδεχθούν το «δικαίωμα» των απανταχού αναξιοπαθούντων (πραγματικών και κίβδιλων) να απαιτούν ελεύθερη είσοδο σε οικονομικά εύρωστες χώρες και να αποκτούν προνόμια ανάλογα αυτών των γηγενών.
Ήδη η Ευρωπαϊκή «ένωση» αυξάνει την δημόσια πίεση στον συνεχώς μεγεθυνόμενο αριθμό των ευρωπαϊκών χωρών που απορρίπτουν το σύμφωνο αναφανδόν. 
Και βεβαίως κανείς από τους «ανθρωπιστές» δεν αναφέρεται στονπραγματικό στόχο του «εθελοντικού» αυτού συμφώνου στον οποίον προσηλώνονται όσες χώρες που θα το υπογράψουν, 
δηλαδή: 
την διαμόρφωσηεθνικών νομοθετικών όρων με πυρήνα την νομιμοποίηση της «παράτυπης» μετανάστευσης 
και την επιβολή της άποψης των «ανθρωπιστών» ότι 
ανεξέλεγκτες μάζες από τις υπανάπτυκτες χώρες αποτελούν επιθυμητό παράγοντα εθνικής ανάπτυξης και αποτελεσματικής κοινωνικής προσαρμογήςσε συνδυασμό με την υποχρέωση αποδοχής της άνευ όρων«πολυπολιτισμικότητας»!
Ποια είναι η θέση της Ελλάδας σχετικά με το «εθελοντικό» αυτό κατασκεύασμα;
Το συνεχώς διερευνώμενο μποϋκοτάζ του Μαρακές από διάφορες χώρες δεν φαίνεται να επηρεάζει την παρούσα κυβέρνηση κωμειδυλίου η οποία, μέσω της κατευθυνόμενης εφημερίδας της και όπως ήταν αναμενόμενο, πλέκει το εγκώμιο της αναγκαίας υποδοχής και αποδοχής της τριτοκοσμικής πλημμυρίδας και κατακεραυνώνει τις χώρες που απαντούν «όχι».
Μέχρι στιγμής τα υπόλοιπα κόμματα του «ναού της δημοκρατίας» μας υπνώττουν ή απλώς αποφεύγουν την όλη υπόθεση. 
Κανένα εξ αυτών δεν έχει στέρεες και αποφασιστικές θέσεις κατά της παράνομης μετανάστευσης· επικρατεί δηλαδή μεταξύ τους η από πολλού διστακτικότητα ανοιχτής σύγκρουσης με μια αριστερά η οποία, μετά την Μεταπολίτευση, έχει επιβάλει την ρυθμιστική ιδεολογική και κοινωνική της άποψη, ευθέως και πλαγίως, επί πάντων.
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φιλοσοφία για να αντιληφθούμε τι ακριβώς μας περιμένει μετά την αποδοχή ενός τέτοιου «μη δεσμευτικού» κειμένου. 
Η σημερινή τραγωδία της Ελλάδας, λόγω της από ξηράς απομόνωσης της από την υπόλοιπη Ευρώπη, με τις ευλογίες και προτροπές των «εταίρων» μας, και την μεταβολή τηςσε χώρο υποχρεωτικής απόθεσης και κράτησης των λιμναζόντων αφίξεων από την Τουρκία, θα μετατραπεί σε κρίση διαστάσεων καθώς οι πιέσεις για νομικές«προσαρμογές» υπέρ της παράνομης μετανάστευσης θα αυξηθούν κατακόρυφα.
Οι προθέσεις και ενέργειες της κυβέρνησης είναι ήδη επίσης γνωστές:επιδεικτική αδιαφορία στη φύλαξη συνόρων· «ανθρωπιστικές» τραγελαφικές αμπελοφιλοσοφίες («οι παράτυποι λιάζονται στην Πλατεία Βικτωρίας»)·επιδεικτικά μόνιμη άρνηση εφαρμογής του νόμου με στόχο τα πλήθη των παρανόμων (καταλήψεις κτιρίων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, άγος πεζοδρομιακού λαθρεμπορίου, ευκαιριακό έγκλημα, πορνεία, ναρκωτικά κ.λπ.)· χαϊδολογήματα με «ΜΚΟ»· και πλήρης υποταγή και δουλοπρέπεια προς τις «άτυπες» αρχές κατοχής(με επίκεντρο το Βερολίνο) που εγγυάται την άνευ όρων σύμπλευση με τους ΕΕ«ανθρωπιστές» και τους συναφείς των. 
Το Μαρακές δυστυχώς συμπίπτει με την παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία και η υπογραφή της Ελλάδας είναι(καταστροφικά) δεδομένη.
Τι μπορεί να πράξει η μετά «πρώτη - φορά - αριστερά» κυβέρνηση, όποια κι αν είναι; 
Μέχρι στιγμής, η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει σιωπηλή σχετικά με το «μη δεσμευτικό» σύμφωνο όπως και όλα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Δεδομένης αυτής της χλιαρής στάσης—που δεν αναμένεται να αλλάξει ιδιαιτέρως τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και αργότερα—δεν θα ήταν έκπληξη μια μελλοντική στάση σιωπηλής σύμπλευσης με τους ΕΕ «ανθρωπιστές» και τους συμμάχους τους. 
Αυτό σημαίνει αναπόφευκτες σταδιακές «προσαρμογές» της ελληνικής νομοθεσίας στις εκτρωματικές απαιτήσεις του συμφώνου, εμπέδωση του καθεστώτος πλήρους ασυδοσίας στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης που ήδη εφαρμόζει η «πρώτη - φορά - αριστερά» kolotoumba κυβέρνηση των απεριγράπτων, και περαιτέρω βαθιά διάβρωση της αισθήματος συλλογικής ασφάλειας που υποφέρει τα πάνδεινα μετά το 2015. 
Και μη χειρότερα.
                                                                      Τάσσος Συμεωνίδης
                                                              (RIEAS Academic Advisor)

                                  Copyright: Research Institute for European and American Studies
                                          (www.rieas.gr) Publication date: 08 December 2018
                                Note: The article reflects the opinion of the author and not necessarily the
                              views of the Research Institute for European and American Studies (RIEAS).
                                               €   ●► « » ◄ ▼▲  $  €  $  ●►  ▲▼◄ « » ●► €
                                  ΠΗΓΗ://www.rieas.gr/images/politicaingreek/unmigration19.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου