Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Αύριο στις 3:30 μ.μ. η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

ΔEKΑ ΕΞΙ(16) θέματα περιλαμβάνει η 28η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η οποία θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
●1. Επικύρωση Πρακτικών 14ης, 15ης, 16ης και 17ης Συνεδρίασης, έτους 2017, του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
●2. Ενημέρωση για το θέμα της μεταφοράς μαθητών για το σχολικό έτος 2017-2018.
►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος.
●3. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ύψους 18.600,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής αποδελτίωσης. 
►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος.
●4. Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος 2017. 
►Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου
●5. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: 
"ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ - ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΓΑΛΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ" συνολικού προϋπολογισμού 450.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). 
►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος
●6. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σπετσών για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: 
"ΜΕΛΕΤΗ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΔΡΑΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΠΕΤΣΩΝ" συνολικού προϋπολογισμού 129.728,08 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). 
►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος
●7. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αλίμου για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Βελτίωση προσβασιμότητας σε πεζοδρόμια του Δήμου Αλίμου" συνολικού προϋπολογισμού 74.284,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). 
►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης
●8. Έγκριση εκ νέου σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πεντέλης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο
«ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΔΑΕ» συνολικού προϋπολογισμού 21.100,38 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος
●9. Έγκριση εκ νέου σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πεντέλης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο:
«ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Δ.Κ. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Δ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ Δ.Κ. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ» συνολικού προϋπολογισμού 12.351,44 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος
10. Έγκριση υποβολής πρότασης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής, ως εταίρος στο έργο «Like Life GR (Co-existence of urban and natural environment / Συνύπαρξη αστικού και φυσικού Περιβάλλοντος)» του Προγράμματος LIFE 2017¨.
►Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου
●11. Έγκριση σκοπιμότητας για συμμετοχή δύο ατόμων στην 45η Συνεδρίαση της CPMR που θα πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι Φινλανδίας, 18 έως και 20 Οκτωβρίου 2017.
►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
●12. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ της δραστηριότητας «Αποθήκευση και Διακίνηση Συσκευασμένων Χημικών Προϊόντων για λογαριασμό τρίτων (3RD PARTY LOGISTICS) της εταιρείας WARDI ΑΕ που λειτουργεί επί της οδού Χίου, στη θέση ‘Άγιος Γεώργιος’ του Δήμου Ασπροπύργου στην Περιφέρεια Αττικής». 
►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
●13. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ για την «Εγκατάσταση αποθήκευσης και μεταφόρτωσης επικίνδυνων και μη αποβλήτων της εταιρείας ‘Βιοανακύκλωση ΕΠΕ’ που λειτουργεί στη θέση ‘Λάκκο Κάτσαρη’ του Δήμου Ασπροπύργου στην Περιφέρεια Αττικής».
►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
●14. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ για την έγκριση Π.Ο. της νέας δραστηριότητας «Εμπορική αποθήκη – κέντρο αποθήκευσης και διανομής εμπορευμάτων χωρίς ψύξη» της εταιρείας «ΠΡΟΚΤΕΡ ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε.», που θα εγκατασταθεί σε υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στη θέση Κύριλλος του Δ. Ασπροπύργου. 
►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
●15. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ για ανανέωση – τροποποίηση Π.Ο. της υφιστάμενης δραστηριότητας «μονάδα χυτηρίου μετάλλων» της εταιρείας «ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ» που βρίσκεται στο ΒΙΠΑ Σχιστού – Ο.Τ. 12 (αρ. Οικ. 12) στο Πέραμα. 
►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
●16. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ για την ανανέωση της απόφασης έγκρισης
περιβαλλοντικών όρων (Α.Ε.Π.Ο.) εργοστασίου παραγωγής βερνικιών – χρωμάτων και συνθετικών ρητινών της εταιρείας Γ.Δ. Κουτλής – ΑΒΕΕ – ER-LAC, που βρίσκεται στο 34ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας Διασταύρωση Ωρωπού – Μαρκοπούλου στο Πολυδένδρι Αττικής στην Περιφέρεια Αττικής.
►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής
Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807
Fax: 213 2063513e-mail: pressoffice@patt.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου