Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Σκουπίδια & αληθινά «Πολιτικά» σκουπίδια!!!

Πανελλήνια πολιτική κίνηση «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»
Το 2006(έχοντας πολλαπλή σχέση με την Τοπική  Αυτοδιοίκηση), με είχε καλέσει στην εκπομπή  του στο Σταθμό ΕΞΤΡΑ ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος για να συζητήσουμε σε ζωντανή εκπομπή με  συνδέσεις με απεργούς καθαριότητας τα προβλήματα που είχαν προκύψει από τα βουνά τα σκουπίδια που είχαν & τότε πνίξει την Αθήνα.
Στην  παρέμβασή μας με τους ρουσφετολογικά διορισμένους  απεργούς Συμβασιούχους & με τους αντιστοίχους «συνδικαλιστές» & παράγοντες(που ζητούσαν αντισυνταγματικά & εκβιαστικά την τακτοποίηση των ρουσφετιών στους Δήμους), αφού αναφέρθηκα στο βρώμικο παιχνίδι που  παίζουν οι Δήμαρχοι για να προωθούν παράνομα τα δικά τους παιδιά σε μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο, κατονόμασα ευθέως & ονομαστικά  ως υποκινητές για την συσσώρευση των σκουπιδιών στους δρόμους τους τότε
π. Υπουργό  Σκανδαλιδη
& τότε Υπουργό  Παυλόπουλο(όπως σήμερα Σκουρλετη - Τσιπρα )
 ότι αυτοί είναι μέρος & καθοδηγούν την εκβιαστική τακτική
να γεμίζουν οι δρόμοι σκουπίδια
& στην συνέχεια  παραβιάζοντας το Σύνταγμα & τον σύμφωνα με το Σύνταγμα νόμο, 
με νομοθετική ρύθμιση να τακτοποιούν σε συνεργασία με άλλα τα κόμματα, τα διακομματικά ρουσφέτια.
Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω με παραδείγματα τις θέσεις μου & με φανερή πλέον έξωθεν παρέμβαση των  νονών της διαφθοράς στον ιδιοκτήτη του Σταθμού, συνέβη το απρόοπτο.
Αντί δηλαδή οι καταγγελλόμενοι να παρέμβουν & να αντικρούσουν τις κατηγορίες που τους καταλόγιζα …
πέφτει  μαύρο  στο κανάλι,
διακόπτεται  το πρόγραμμα ...
& την ίδια στιγμή (προφανώς επειδή κάλεσε μη ελεγχόμενο από το κύκλωμα της παραπληροφόρησης πρόσωπο), απέλυσαν από το κανάλι  τον Δημοσιογράφο Στέφανο Χίο!!!
Σημειώνουμε δε ότι μετά από μήνυση που καταθέσαμε τότε  κατά των κ.κ.Σκανδαλίδη - Παυλόπουλου, για παραβίαση του ΣΥΝτάγματος κανείς από  τους 300 βουλευτές δεν υπέγραψε στο αίτημα του, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για Άρση Ασυλίας !!!
Από τότε αυτά τα πολιτικά σκουπίδια(Δήμαρχοι, Συνδικαλιστές, Υπουργοί & όλα τα κόμματα του  σωλήνα που προωθούν την διαφθορά στην Χώρα & στηρίζουν τους πελατειακούς διορισμούς στο Δημόσιο) συνεχίζουν & με την στήριξη επιόρκων Δικαστών να παραβιάζουν το άρθρο 103 του  Συντάγματος, να διορίζουν ρουσφετολογικά(εις βάρος των άλλων δικαιούχων άνεργων) δεκάδες χιλιάδες τα δικά τους παιδιά
Αρχικά ως συμβασιούχους λίγων μηνών στην καθαριότητα
στην συνέχεια(με την ανοχή & την στήριξη των διεφθαρμένων ή εσκεμμένα ανικάνων ελεγκτικών μηχανισμών της πολιτείας & του παρα - δικαστικού  κυκλώματος), ανανέωναν παράνομα & ατιμώρητα τις συμβάσεις
& στην συνέχεια με την ίδια τακτική(δηλαδή εκβιάζοντας με την συσσώρευση σκουπιδιών στους δρόμους) απαιτούν πάλι την τακτοποίηση των αποδεχόμενων να υπηρετούν σαν δούλοι  νέων     ρουσφετιών στο Δημόσιο.
Έτσι εκτός της παραβίασης του εκλογικού αποτελέσματος δημιούργησαν εσκεμμένα στην Χώρα μας μια διεφθαρμένη, φοβισμένη, ελεγχόμενη, υποβαθμισμένη
Δημόσια Διοίκηση.
Και λέω στο σύνολο της Δημοσιας Διοίκησης, γιατί & από τους τακτοποιημένους στους  Δήμους   στην καθαριότητα, ένας μεγάλος αριθμός ρουσφετιών(οι συγγενείς & φίλοι των πολιτικων σκουπιδιών), με νέες νομοθετικες ρυθμίσεις μεταφέρονται σε γραφεία σε όλες τις Δημόσιες υπηρεσίες & στην συνέχεια  με νέους αντισυνταγματικούς νόμους μετατρέπονται  ακόμα & σε προϊστάμενοι ή Διευθυντές των Υπηρεσιών!!!
Έτσι ολοκληρώνουν τον προσχεδιασμένο εκβιασμό της κοινωνίας(μέχρι να επαναλάβουν την ίδια τακτική μετά από μερικά χρόνια), ταχτοποιώντας άλλη μια φορά τα «Νέας Γενιάς» ρουσφέτια τους
Ενώ παράλληλα οι διεφθαρμένοι Δήμαρχοι, Υπουργοί, Συνδικαλιστές, αυτά τα Πολιτικά σκουπίδια, που συνεργαστηκαν σε αυτόν τον εκβιασμό(& που όλοι αυτοί θα αυτοδιαφημίζονται ως διεκδικητές   αυτής της προσχεδιασμένης απάτης), θα παρουσιάζονται ως Σωτήρες των συμβασιούχων & της κοινωνίας και παραμένοντας σε θέσεις εξουσίας συνεργαζόμενοι με την άρρωστη διαπλοκή(που χρεοκόπησε εσκεμμένα & παράνομα την χώρα) συνεχίζοντας ανενόχλητοι να συμβάλουν με τις αποφάσεις & ενέργειες τους στην λεηλασία της δημόσιας  περιούσιας & του δημοσίου χρήματος.
                                                       Ο εκπρόσωπος: Δορυλαος Κλαπακης
                                          ------------------------------------------------------------
                                                                        17-03-2009
                         Καλύπτουν Σκανδαλίδη - Παυλόπουλο για τους συμβασιούχους
Τον Αύγουστο του 2008, μετά από σχετική μήνυση του Δορύλαου Κλαπάκη, ανακοινώθηκε στην Βουλή το αίτημα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για άρση της Ασυλίας των Σκανδαλίδη - Παυλόπουλου ως κυρίων υπεύθυνων για την προώθηση της άθλιας παρανομίας των πελατειακών σχέσεων μέσω σειράς αντισυνταγματικών νομοθετημάτων που αφορούν συμβασιούχους. Για να αρθεί η ασυλία χρειάζονται τουλάχιστον 30 υπογραφές. Μέχρι σήμερα κανείς εκ των τριακοσίων και από κανένα κόμμα δεν έχει υπογράψει. Ακολουθεί κείμενο επιστολής του Δορύλαου Κλαπακη  προς τους βουλευτές και τους Έλληνες πολίτες ανεξαιρέτως.
                                      Προς τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου
                                                       Προς όλους τους Έλληνες Πολίτες
Άμεση Άρση Ασυλίας των κ.κ. Κ. Σκανδαλιδη και Π. Παυλοπουλου, ως αυτή έχει ζητηθεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου
Κάθε μέρα περισσότερο γίνεται συνείδηση των πολιτών ότι η διαφθορά και παρακμή της χώρας πηγάζει σχεδόν αποκλειστικά από τις (παράνομες) πελατειακές σχέσεις και κυρίως τις παράνομες (εκτός των ισότιμων τίμιων αξιοκρατικών και διαφανών διαδικασιών κάτω από την αυστηρή επίβλεψη πραγματικής Ανεξάρτητης Αρχής - ΑΣΕΠ ) προσλήψεις στο Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.
Τον Αύγουστο του 2008 ανακοινώθηκε στην Βουλή το αίτημα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για άρση της Ασυλίας των Σκανδαλίδη-Παυλόπουλου ως κύριων υπεύθυνων για την προώθηση της άθλιας παρανομίας των πελατειακών σχέσεων με σειρά αντισυνταγματικών νομοθετημάτων. Δια του αιτήματος αυτού εδιδετο η ευκαιρία στους ανωτέρω δυο Βουλευτές – Υπουργούς, να αποδείξουν στην Δικαιοσύνη την αθωότητα τους για τις βαρύτατες αυτές κατηγορίες.
Δυστυχώς αν και χρειάζονται μόνο 30 υπογραφές για να αποδοθεί η Δικαιοσύνη σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα που επηρεάζει καθοριστικά όλη τον Δημόσιο Βίο, την λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και κατ' επέκταση την ποιότητα ζωής όλων μας, από ότι έχουμε πληροφορηθεί, μέχρι σήμερα, όχι μόνο κανένας από τους 300 Βουλευτές δεν έχει υπογράψει την Άρση της αιτούμενης Ασυλίας, αλλά το κυρίαρχο αυτό φαινόμενο διαφθοράς (μέσω του γνωστού άθλιου συστήματος των συμβασιούχων που στην συνεχεία προωθούνται παράνομα σε μονιμοποίηση) συνεχίζεται μέσω του Κοινοβουλίου με την ανοχή όλων των Βουλευτών, κάτι που δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να πιστεύουν ότι όλοι οι σημερινοί Βουλευτές εκλέχτηκαν παραβιάζοντας το άρθρο 52 του Συντάγματος, και επιβεβαιώνει ότι όλοι εκλέγονται με αυτόν τον παράνομο τρόπο και μάλιστα εις βάρος των άλλων συνυποψήφιων τους.

Επειδή με αυτόν τον τρόπο αμφισβητείται η όλη νομιμότητα των αποφάσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πράγμα το οποίο αποτυπώνουν και οι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης οι οποίες κατατάσσουν τους Έλληνες Βουλευτές στην πρώτη γραμμή των υπαίτιων του φαινομένου της διαφθοράς στην χώρα.
Επειδή όσοι από τους βουλευτές δεν θέλουν να θεωρούνται ότι καλύπτουν την διαφθορά πρέπει να το αποδείξουν εμπράκτως, υπογράφοντας την άμεση άρση της ασυλίας των ανωτέρω, ώστε και αυτοί να αποδείξουν την αθωότητα τους στην Δικαιοσύνη όπως κάνουμε όλοι οι άλλοι Έλληνες πολίτες
►Επειδή η κατ` εξακολούθηση εκ μέρους πολιτικών προσώπων παραβίαση του Άρθρου 103 του Συντάγματος και η προσπάθεια διαιώνισης του παράνομου αρρωστημένου φαινομένου των "συμβασιούχων", και η προγραμματισμένη μετατροπή των ανέργων νέων, των παράνομα διορισμένων συμβασιούχων, σε "εν Ειρήνη Ταγματασφαλίτες".
Επειδή η στήριξη, διατήρηση, και προώθηση του θέματος των Συμβασιούχων είναι ενέργεια στήριξης της διαφθοράς στην χώρα μας.
►Επειδή όλοι οι έλληνες είναι ίσοι και όλοι οι άνεργοι νέοι έχουν ίσα δικαιώματα στην δουλειά και στις θέσεις στο Δημόσιο μέσω διαφανών αξιοκρατικών διαδικασιών.
Επειδή το άθλιο φαινόμενο των συμβασιούχων είναι πρακτικά ένα σωματεμπόριο ανθρώπων και ο καθοριστικός παράγοντας διαφθοράς στην χώρα μας
                                                    Ζητάμε από όλους τους Έλληνες πολίτες
Να ζητήσουν από τους Έλληνες Βουλευτές να αποδείξουν τις θέσεις τους για μηδενική ανοχή στην διαφθορά και την πίστη τους στην διαφάνεια, το Δημοκρατικό μας πολίτευμα και το Σύνταγμα στο οποίο ορκίσθηκαν, και να υπογράψουν άμεσα την άρση της ασυλίας των κ.κ. Σκανδαλίδη και Παυλοπουλου, κάτι που θα έπρεπε να είχαν ζητήσει οι ίδιοι οι ανωτέρω Υπουργοί από μόνοι τους, και όχι να προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από την παραγραφή ή την Ασυλία, ενέργειες απαράδεκτες και μη αποδεκτές για ανθρώπους που σήμερα νομοθετούν για το κοινωνικό σύνολο.
                                              € $  ●► « » ▲▼◄Κλαπακης Δορυλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου