Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

«Αδειασμα» Γ. Πατούλη από τη Ν.Δ. είδε η Αυγούλα...

Σύγκρουση ενόψει «ανασχηματισμού» & ΔΕΘ - Τρεις επιφανείς «γαλάζιοι»  αυτοδιοικητικοί «αδειάζουν»  γραφείο Τύπου και Πατούλη για την ελονοσία - 33 βουλευτές προσπαθούν να στήσουν θέμα «Αίγινας»  ρωτώντας τον Θ. Δρίτσα για... την περίοδο Μ. Βαρβιτσιώτη
Καζάνι που βράζει η Ν.Δ. ενόψει ΔΕΘ και εσωκομματικού «ανασχηματισμού». 
Οι διαφορετικές στρατηγικές όσον αφορά στην αντιπολιτευτική γραμμή του κόμματος αναδείχθηκαν ξεκάθαρα με αφορμή το ανεύθυνο επικοινωνιακό παιχνίδι περί ελονοσίας.
Τρεις επιφανείς «γαλάζιοι» αυτοδιοικητικοί, ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειαρχών, περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης και ο δήμαρχος Ευρώτα και γιατρός Γ. Γρυπιώτης «άδειασαν» τον Πατούλη και το γραφείο Τύπου της Ν.Δ., με τον δήμαρχο Ευρώτα μάλιστα να καταλογίζει στον δήμαρχο Αμαρουσίου «διασπορά ψευδών ειδήσεων» καλώντας τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να τοποθετηθεί.

Δείγμα της σύγχυσης στη Ν.Δ. η ερώτηση 33 βουλευτών που ζητούν εξηγήσεις από τον Θ. Δρίτσα για την ανανέωση του διπλώματος του 77χρονου χειριστή του μοιραίου ταχύπλοου της Αίγινας, η οποία έγινε το 2014 επί υπουργίας Μ. Βαρβιτσιώτη!

                                                        www.avgi.gr
                                               ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
                                Δημοσίευση: 24 Αυγούστου 2016 01:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου