Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Σ.Ε.Δ.ΑΜ:Με συνοπτικές διαδικασίες εκχώρησαν τις κοινωνικές δομές του Δήμου, σε Εργολάβους!

                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με διαδικασίες fast truck η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου προχώρησε στην εκχώρηση σε εργολάβους των κοινωνικών δομών του Δήμου μέσω της απ’ ευθείας ανάθεσης.
Συγκεκριμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ στη συνεδρίαση του στις 26 - 8 - 2015, με συνοπτικές διαδικασίες που συνολικά δεν ξεπέρασε το ένα τέταρτο, αποφάσισαν την ιδιωτικοποίηση των παιδικών σταθμών, των ΚΑΠΗ αλλά και  των κοινωνικών δομών με απευθείας ανάθεση στους εργολάβους. 
Μάλιστα για να μπορέσει να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς τις παρεμβολές των εργαζομένων επιστρατεύτηκε σχεδόν το σύνολο του αντρικού πληθυσμού από τη παράταξη του Δημάρχου. 
Να τους χαιρόμαστε. Άξιος ο μισθός τους.  
Συνάδελφοι σσες δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί ίσως την πιο αντιδραστική Διοίκηση που έχει περάσει από τη πόλη. 
Δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις κυβερνήσεις και οι δύο είναι υπερμάχοι των καταπατήσεων των δικαιωμάτων των εργαζομένων αλλά και της παρά πέρα αφαίμαξης του εισοδήματος των δημοτών και γενικά των λαϊκών στρωμάτων. 
Ο κύριος Δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ αποδεικνύεται γνήσιος εκφραστής του σημερινού σάπιου συστήματος. 
Για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι το πώς θα εξυπηρετήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα και μόνο. Ήταν και είναι απέναντι από τα συμφέροντα των εργαζομένων και των δημοτών.
Αυτό το μέλλον μας επιφυλάσσουν όλοι αυτοί που ασπάζονται τον «παράδεισο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτοί που στο βωμό του κέρδους δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν τους ανθρώπους που χρίζουν ιδιαίτερη φροντίδα όπως τα ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ή τα παιδιά μας στους παιδικούς σταθμούς.
Προειδοποιούμε τη Διοίκηση του Δήμου να σταματήσει τα παζάρια με τους εργολάβους. Να πάρει πίσω όλες τις αποφάσεις περί ιδιωτικοποιήσεων ειδεμή θα βρει το σύνολο της κοινωνίας απέναντι του.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τους δημότες να βγάλουν συμπεράσματα από τη πολιτική της Διοίκησης του Δήμου όπου είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη πολιτική των κυβερνήσεων, να μην αποδεχτούν καμία ιδιωτικοποίηση. 
Οι δημότες και οι εργαζόμενοι απαιτούν δημόσιες υπηρεσίες και όχι μαγαζάκια στις υπηρεσίες της κερδοφορίας των επιχειρηματιών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να σταματήσει την αντεργατική κατρακύλα της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.  
                                                                         ΕΚ. του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου