Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ανείσπρακτες οι οφειλές της Εταιρείας ανακύκλωσης προς τον Δήμο Αμαρουσίου

Προς Αντιδήμαρχο καθαριότητας Δήμου Αμαρουσίουκ. Ζήκο Γεώργιο
Κοινοποίηση δια του Γραφείου του Αντιδημάρχου Καθαριότητας
στις Παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου
Θέμα: Δεν λύνονται τα χρόνια προβλήματα στην Διεύθυνση Καθαριότητας μόνο με τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων του Δήμου μας.
Με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Ζήκου Γεώργιου θέλουμε σα Σωματείο να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα του θέση.
Οφείλουμε όμως να του επισημάνουμε τα προβλήματα τα οποία χρονίζουν και ζητούν άμεσες λύσεις Ζητάμε να μάθουμε αν έγινε η θα γίνει παραλαβή παράδοση από τον προηγούμενο Αντ/χο του εξοπλισμού της Διεύθυνσης Καθαριότητας.
Σε τι κατάσταση είναι τα οχήματα του Δήμου, πόσα είναι & πόσα λειτουργούν(Απορριμματοφόρα, φορτηγά, Σάρωθρα μικρά φορτηγά κτλ.). 
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι μέχρι και σήμερα δεν τηρούνται οι κανόνες Υ.Α.Ε. Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας η επικινδυνότητα της θέσεις εργασίας δεν παρέχετε στον εργαζόμενο καμία πρόληψη η προστασία για την ατομική του ασφάλεια και δεν έχουν δοθεί μέχρι και σήμερα τα είδη ατομικής προστασίας.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία οργάνωση, δεν υπάρχουν αναρτημένες βάρδιες της Διεύθυνσης καθαριότητας όπως ο νόμος ορίζει δεν τηρούνται τα ρεπό των
 εργαζομένων, οι άδειες οι υπερωρίες και πολλά ακόμη.
Δεν έχει στελεχωθεί η Διεύθυνση καθαριότητας όπως προβλέπει ο οργανισμός εσωτερικών ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του Δήμου σε συνάρτηση με τους νόμους που έχουν ψηφιστεί για την κρίση προϊσταμένων ,τμηματαρχών κτλ.,
Μέχρι και σήμερα πάρα το ότι έχει ψηφιστεί νόμος για την παροχή οφειλών σε χρήμα για μη απόδοση στους εργαζομένους τα μέσα ατομικής προστασία ,γάλατα , κτλ., (από προηγούμενα έτη ) δεν έχει γίνει το παραμικρό πάρα τις επανειλημμένες αναφορές μας γραπτός και προφορικός και πάρα τις δέσμευσής της Διοίκησης του Δήμου για άμεση καταβολή .
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι οφειλές της εταιρείας ανακύκλωσης προς τον δήμο Αμαρουσίου όπως προκύπτει από την έκθεση των ορκωτών λογιστών θα μπορούσαν αν είχαν εισπραχθεί να ανανεώσουν τον στόλο των οχημάτων του Δήμου μας για να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στου Πολίτες. Στην Διάθεση σας για όποια ενημέρωση .

                                                     Για το Δ.Σ. του Σωματείου
               O Πρόεδρος                                                                                Ο Γραμματέας

           Καλλιμάνης Νικόλαος                                                               Μπόγδανος Σπύρος
                                                   ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
                                                         ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
                                                        Αγ. Αθανασίου 31 Μαρούσι
                                              ΠΗΓΗ:ergazomenoidimos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου