Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Νέα επεισόδια Αντιεξουσιαστών - Εθνικιστών, για τα ... νέα γραφεία της Χ.Α στο Μαρούσι!

Ένταση με αφορμή το ανοιγμα νέων(;) Γραφείων της Χρυσής Αυγής  στην οδό Κηφισίας 141  &   Μαραθωνοδρόμων σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 7:00 μ.μ. στο Μαρούσι, μεταξύ ομάδας αντιεξουσιαστών και Εθνικιστών.
Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονταν έξω από τα γραφεία και απώθησαν τα άτομα.
Η ένταση αποκλιμακώθηκε μετά από λίγο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ» ...  «οι άπλυτοι(!!!)  ΑΝΤΙεξουσιαστές προσπάθησαν με ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ να ματαιώσουν πολιτική εκδήλωση στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στο Μαρούσι της Χρυσής Αυγής, στην οποία επρόκειτο να μιλήσουν οι κ.κ. Ηλίας Παναγιώταρος, Πολ.  Ζησιμόπουλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης & Λάμπρος Φουντούλης»
Από την πλευρά τους οι Αντιεξουσιαστές είχαν προαναγγείλει αντισυγκέντρωση μεσα από το ιστολόγιο «athens.indymedia.org, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Εχουμε ξεκαθαρισει αρκετες φορες οτι στο Μαρουσι δεν χωρανε φασίστες, Εθνικιστες και Νεοναζί. Δεν τρεφουμε αυταπατες οτι το συστημα εχει σκοπο να πολεμησει το φασισμο.
Ειμαστε πλεον πεπεισμενοι οτι ο φασισμος τσακιζεται στο δρομο απο τον κοσμο του αγωνα.
Να ακυρωσουμε στην πραξη το φασισμο -
Ουτε σπιθαμη γης στους νεοναζι της Χρυσης Αυγης»!!!
Υπενθυμίζουμε ότι Αντιεξουσιαστές & Εθνικιστές είχαν συμπλκεί πριν από δύο ακριβώς μήνες σε Λάϊκή αγορά της πόλης μας(10 Μαίου). Ιδού πως περιέγραφαν την επίθεση οι ίδιοι, μέσα από το ιστολόγιο «athens.indymedia.org»

                                              ΣΤΟΧΟΣ:    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ...
                     Επίθεση ΑΝΑΡΧΟάπλυτων στα ΓΡΑΦΕΙΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ Μαρούσι!!!  
                                       
 
                                        Ξύλο σε φασίστες στο Μαρούσι
        κατα την διάρκεια μοιράσματος προεκλογικού υλικού   
Σήμερα 25-30 άτομα της Χ.Α πραγματοποίησαν μοίρασμα προεκλογικού υλικού στο Κέντρο του Αμαρουσίου και περνώντας απο κεντρικούς δρομους βρέθηκαν στην Λαϊκή αγορά όπου τους περίμενε μια δυσάρεστη εξέλιξη.
12 Αντιφασίστες/στριες κινήθηκαν εναντίον τους και μόνο με το άκουσμα των αντιφασιστικών συνθημάτων οι φασίστες έγιναν λαγοί αφήνοντας πίσω, 3 συναγωνιστές τους στα χέρια των αντιφασιστών όπου και τους περιποιήθηκαν.
Στην συνέχεια οι σύντροφοι/ισσες αποχώρησαν συντεταγμένα.
Υ.Γ1 Οι 50 κρανοφόροι με λοστούς κλπ. που αναφέρουν οι φασίστες στις σελίδες τους ήταν 12 χεράτοι με λίγες πέτρες. Περαστικά σας και καλή χώνεψη...
Υ.Γ2 Ο νούς μας και οι πράξεις μας ήταν στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Pasamontana όπου δέχθηκε επίθεση απο φασίστες σήμερα. Καλή δύναμη σύντροφοι.
Υ.Γ3 Φασίστες δεν σας ψάχνουμε.. Σας ξέρουμε και ερχόμαστε..
Υ.Γ4 ο φασισμός τσακίζεται στις συνειδήσεις και στους δρόμους.

*Ακολουθεί φωτογραφία με τον έναν απο 3 φασίστες που χτυπήθηκαν σήμερα.
                                          Αντιφασίστες/στριες απο τα βόρεια της Αθήνας. 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου