Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Mε το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο γραφείο του στο Δημαρχείο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κου Μιχάλη Χρηστάκη και του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Νομικών Υποθέσεων κου Παναγιώτη Γρέγου.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σωματείου συμμετείχαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος κος Νικόλαος Καλιμάνης, ο Αντιπρόεδρος κος Αντώνιος Πινακουλάκης, ο Γραμματέας κος Σπύρος Μπόγδανος και ο Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου κος Γεώργιος Αντωνακόπουλος.
Ο κος Πατούλης δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του Δ.Σ. για την επανεκλογή του στο Δημαρχιακό Αξίωμα για τρίτη συνεχή θητεία και ακολούθως συζητήθηκαν τα αιτήματα που εξέθεσαν στο Δήμαρχο τα μέλη του Σωματείου.
Στα αιτήματα που αφορούν στην πληρωμή του επιδόματος των 176 ευρώ των εργαζόμενων Ι.Δ.Α.Χ., καθώς και στη διάθεση των μέσων ατομικής προστασίας και της ποσότητας του γάλακτος που διανέμεται στο προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας, με εντολή της Διοίκησης ανετέθη στη Διεύθυνση Νομικών Υποθέσεων η διερεύνηση του τρόπου ικανοποίησης των αιτημάτων των εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου