Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Στο πλευρό των εργαζόμενων στο Σικιαρίδειο, η παράταξη του Λ. Μαγιάκη

Με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα είχε συνάντηση τη Δευτέρα 16 Ιουνίου, η δημοτική παράταξη «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι»
Στη συνάντηση την παράταξη εκπροσώπησαν ο επικεφαλής της Λευτέρης Μαγιάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας και το στέλεχος Ελένη Σταματίου, κοινωνική λειτουργός με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των ΑμεΑ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και ο κίνδυνος που υπάρχει γα τη βιωσιμότητα του Ιδρύματος. Οι εργαζόμενοι ζήτησαν τη στήριξη της παράταξης για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ιδρύματος.
Ο Λευτέρης Μαγιάκης δήλωσε πως, όπως και στο παρελθόν, η παράταξη θα σταθεί στο πλευρό των εργαζόμενων και των γονέων των παιδιών που εκπαιδεύονται στο Σικιαρίδειο.
Δεσμεύτηκε πως θα ασκηθούν όλες οι δυνατές πιέσεις προς την πολιτική ηγεσία, ώστε να μην κλείσει αυτή η πολύ σημαντική δομή, ούτε να ιδιωτικοποιηθεί.
Ο Λευτέρης Μαγιάκης αποδοκίμασε τη μεθόδευση της οικογένειας Σικιαρίδη να  οδηγήσει  σε παραίτηση τα τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που η ίδια  είχε προτείνει, και δήλωσε την κάθετη αντίθεση της παράταξης σε σενάρια ιδιωτικοποίησης του χώρου.
Το Δ.Σ. των εργαζομένων ευχαρίστησαν τον Λευτέρη Μαγιάκη και τα στελέχη της παράταξης και τους προσκάλεσαν στην ετήσια γιορτή  των εκπαιδευομένων του ιδρύματος την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014. 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου