Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Σισμανόγλειο, παρέστη ο Γ. Πατούλης

Ως επιβεβλημένη ανάγκη να στηριχθούν οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε καθεστώς μη ασφάλισης επεσήμανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, κατά την παρουσία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο παρόντων του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, της νέας Διοίκησης του Νοσοκομείοθυ, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και εκπροσώπων του κλήρου.
Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, αναφέρθηκε στις επίμονες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από μέρους του Συλλόγου προκειμένου για τη δημιουργία ενός μετώπου Υγείας στον βορειοανατολικό άξονα της Αττικής με διασυνδεόμενα νοσοκομεία το Σισμανόγλειο, το Αμαλία Φλέμινγκ και το Παίδων Πεντέλης, προσπάθειες που απέδωσαν καρπούς δεδομένου ότι σε πολύ σύντομο χρόνο ο άξονας υπηρεσιών Υγείας στα βορειοανατολικά προάστια θα είναι γεγονός.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του ευχήθηκε στη νέα Διοίκηση και προσωπικά στον Διοικητή του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Ηλία Καυκά, καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και μία καλή συνεργασία προς όφελος του Έλληνα γιατρού και ασθενή.
Απευθυνόμενος προς τη Διοίκηση αλλά και το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, με αναφορές στο έργο κοινωνικής στήριξης των ανασφάλιστων συμπολιτών μας που επιτελεί το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, κάλεσε να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την ισότιμη πρόσβαση στις υπηρεσίες Υγείας της συγκεκριμένης κατηγορίας συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση στο πλαίσιο του κοινωνικού και ηθικού χρέους του ιατρικού λειτουργήματος.
Παράλληλα, κατέθεσε το μεγάλο ενδιαφέρον του να ληφθεί μέριμνα σε επίπεδο δευτεροβάθμιας περίθαλψης για τους ανασφάλιστους, κατεύθυνση προς την οποία η νέα διοίκηση του νοσοκομείου εμφανίζεται διατεθειμένη να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου