Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις «Βάκχες» & «Ελένη»

Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες θεατρικές παραστάσεις «Βάκχες» και «Ελένη» στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013
Οι προγραμματισμένες για την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 θεατρικές παραστάσεις στο Αμαλίειο «Βάκχες» του Ευριπίδη με τον Σάκη Ρουβά, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, και «Ελένη» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη, με τους Πέμη Ζούνη, και Αντώνη Καφετζόπουλο, αντίστοιχα, ακυρώθηκαν εκτάκτως.
Ο Δήμος Αμαρουσίου ζητεί την κατανόηση του κοινού για τις παραπάνω τροποποιήσεις και ενημερώνει ότι οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου στο Αμαλίειο συνεχίζονται κανονικά.
Κατόπιν των ανωτέρω, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ για το μήνα Σεπτέμβριο 2013 διαμορφώνεται ως εξής:


Η αυλαία του Φεστιβάλ ανοίγει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική παράσταση «Μήδεια». Στη συνέχεια στη σκηνή του Αμαλίειου θα ανέβουν οι παραστάσεις«Μίκης Θεοδωράκης: Ποιος τη ζωή μου» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Αδάμ, «Περλιμπλιν και Μπελίσα» με τους Στέλιο Μάινα, Δήμητρα Ματσούκα, και Ελένη Καστάση, «Πλούτος» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Διονύση Σαββόπουλου, με τον ίδιο και τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Κουρή, Χρήστο Λούλη, Αμαλία Μουτούση, «Άντρες έτοιμοι για όλα» με τους Κώστα Κόκλα, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Κώστα Ευριπιώτη, Τόνυ Δημητρίου, «The Cave» από την ομάδα «Ηχόδραμα», «Αγαμέμνων» σε σκηνοθεσία Νίκου Κοντούρη, με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη & Μηνά Χατζησάββα, «Όποιον παίρνει ο Χάρης» με τον Χάρρυ Κλυνν σε μια σατυρική μουσική παράσταση.
Το μουσικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου πλαισιώνουν ο Μάριος Φραγκούλης, ο Πάνος Μουζουράκης, η Βασιλική Καρακώστα μαζί με τους «Δαίμονες των εγχόρδων».
Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 με ένα αποχαιρετιστήριο party συγκροτημάτων και events.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου